Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

les menuires
Lees verder >

Wintersport met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Val Gardena
Lees verder >

Het maakt niet uit welk type wintersporter je bent hier! Ontdek Val Gardena en wordt verliefd!

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Wat kies jij: slechte sneeuw en zon of ‘slecht’ weer met verse sneeuw?

check ook eens

3 Reacties

 1. Roy schreef:

  Long time no see! 🙂 Ik kies liever geen van beide. Ik hou niet van slecht weer en niet van papsneeuw. Ik ben 100% voor Grand Beau, windstil en -1 en strak geprepareerde pistes na een nacht verse sneeuwval. Als ik verplicht moest kiezen dan maar mooi weer met papsneeuw. Maar dan ga ik er stiekem vanuit dat je bovenin nog wel compacte sneeuw kunt vinden en/of vroeg de piste op mag! 😉

 2. Arno schreef:

  Moeilijke keuze maar uiteindelijk toch maar voor “Zon en papsneeuw”.
  Veel skieers zie je last hebben en afhaken na de middag maar zoals ik als snowboarder heb je hier geen last van (tenzij hoge buckels papsneeuw).
  Het is natuurlijk niet zo dat ik ook niet verzot ben op poeder, maar daar voor ga ik ook in Januari en mijn lente trip steeds eind April.

 3. Pascal T schreef:

  Zoals @Roy beschrijft zijn natuurlijk de ideale omstandigheden, met inderdaad de 5cm neuschnee op de geprepareerde piste, waardoor die fluweelzacht aanvoelt. Maar bij verplichte keuze is het voor mij ZEKER mooi weer met papsneeuw; ik heb ik Zwitserland (Gstaad) geskied, over een wit lint door een groen weiland. Die vakantie heb ik zoveel zon gepakt (en bruiner geworden dan ooit). Man, wat was dat lekker!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.