Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Wat is eigenlijk een meet & greet met wintersportweerman Hajo?

check ook eens

2 Reacties

  1. Qlubtempo Raoul schreef:

    Huur je wel een dagje in als leraar in skiwelt haha

  1. 8 februari 2019

    […] een aantal fanatieke wintersporters waar we een leuk weekend mee zullen beleven, helemaal top! Kijk hier als je het gemist hebt en misschien nog mee wilt met een ander tripje, er komen nog dingen […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.