Schermafdruk 2016-03-07 09.24.56

Met dank aan Leo zaten we er scherp bovenop dat het een bijzondere nacht en een mooie ochtend zou worden. Nou Twitter en Instagram exploderen weer eens met bizar mooie plaatjes. Het is maar een pedersuikertje maar we doen het ervoor. Laat in de reacties weten hoe het bij jou was en post er graag een foto bij. Hier een paar mooie…

Benieuwd naar jullie plaatjes dus.

sneeuwpluim

Vannacht kan het in het oosten en zuiden weer even sneeuwen. Een centimetertje. Voor woensdag zijn de kansen voor wat heftiger sneeuwval nog steeds aanwezig. De hoofdruns doen er vanochtend even niet aan mee.

botrange0803

Ardennen (Botrange)

sauerland0703

Wintersport-Arena Sauerland

De Ardennen, de Eifel en Sauerland blijven profiteren. Vrij nemen van je werk dus en midweek 1 of 2 dagen gaan! Het is zo rustig op de pistes dan dat je veel kilometers kunt maken.

Toegift:

Enjoy your sunday :)Genießt euren Sonntag 🙂

Geplaatst door Zell am See-Kaprun op zondag 6 maart 2016

Snel door met het Alpenweer!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.