Wassum - Nederland

Dit prachtige beeld kregen wij van onze Jannes deze ochtend! Heerlijk wit in Nederlandse Wanssum. Zelf ontwaakte ik in de Antwerpse kempen zonder sneeuw, enkel wat vorst aan de grond. Ik wou net op mijn mountainbike stappen toen ik deze beelden van Jannes kreeg… Snel nog even een berichtje in elkaar knallen dus speciaal voor jullie ;)!

Wassum krijgt 7 centimeter sneeuw

Het is niet overal wit in Nederland maar hier ligt toch maar netjes 7 centimeter. Jannes kon zelf zijn meter bovenhalen. Wie van jullie was er nog bij de gelukkigen? Deel onderaan zeker jullie plaatjes! Hajo plaatste trouwens vroeg deze ochtend al een weerbericht, klik maar even hier als je het nog even wil nalezen!

Wassum - Nederland

Heerlijk toch die beelden met sneeuw vanuit jouw eigen tuin. Stiekem ben ik dus een beetje jaloers op jouw Jannes :)! Dus geniet van het witte goud dat bij jou aanwezig is. Want oh wat zou ik graag door de sneeuw gaan wandelen nu. Trouwens volgens goede bronnen kan het zijn dat meer van jullie morgen wakker worden met een sneeuwtapijt. Hou dus zeker onze website vandaag goed in de gaten!
Wassum- Nederland

Nog even een laatste kiekje vanuit de tuin. Je ziet op onderstaand beeld dat het nog stevig aan het sneeuwen is! Sneeuw maakt toch echt wel alles mooier gedurende deze maanden. Moet je de baan op, wees dan wel even voorzichtig.

Wassum - Nederland

Hebben jullie nog leuke beelden voor ons? Voel je vrij om ze met ons te delen! Ik kruip nu de fiets op jongens, maak er een fijn weekend van.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

43 reacties

Gesloten voor reacties.