Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Was ist loss, in Filzmoos?

check ook eens

10 Reacties

 1. Filzmooser schreef:

  Filzmoos ach wat een heerlijk dorpje is het toch met haar mooie natuur en schitterrende vergezichten.
  Zo kom ik zelf al 11 jaar in het dorp en me dochter is hier begonnen met skiën en als klein kind ging ze haar favoriete taartje bestellen bij Bäckerei- Konditorei Sieberer.

  Hoe Ronaldo Filzmoos beschrijft is geen woord van gelogen, voor Families met kinderen ideaal en waar wij met veel genoegen meerdere malen per jaar vertoeven.

  Maar haal het stuk nu maar snel van de site af anders zit ons goed bewaarde geheim straks vol Ronaldo!

  Kan niet wachten dat er met de Kerst sneeuw ligt dan rij ik met liefde die 1050 km naar Filzmoos met een dikke grijns op me gezicht…

  • Ronaldo schreef:

   Konditorei Sieberer was begin jaren 80 eigenlijk de enige plek om na het skiën iets te drinken. Natuurlijk met een taartje erbij. Het was er altijd vol. Nu is de sjeu er een beetje uit. Andere tijden hè!
   Sieberer was ook burgermeester in die tijd. Toen ik 17 was ging ik met z’n dochter om. Meer zeg ik niet 😉 🙂

   • Roy schreef:

    Haha ik weet niet hoe dat in Oostenrijk gaat maar nu vraag ik me af is haar man de Burgemeester geworden? 😉 Leuke introductie! Ik ben 15 jaar terug een week in Wagrain en een dag in Flachau geweest. Wat weet ik nog? Verrekte knieband, heerlijk eten en supergezellige sfeer overal. Leuke vakantie gehad. Ik dacht dat dat ook Ski Amade was of niet? Is Filzmoos daar dan vlakbij en of daarmee verbonden?

    • Ronaldo schreef:

     Idd = Ski Amadé
     Niet verbonden wel vlakbij en dezelfde ski kaart als Filzmoos.

    • Hans schreef:

     Dat de vader van “Heidi” burgemeester was kreeg je natuurlijk pas later door en dacht je “dat is niks voor mij, ik wil weerman worden”. Maar ja, je had daar kunnen wonen en eea kunnen combineren want de meesten zijn “boer” 🙂
     Ken het daar niet, wel geweest o.a. Altenmarkt Zauchensee. Mooi en leuk gebied.

  • Jeroen schreef:

   Herkenbaar en helemaal mee eens. Een topbestemming zeker voor gezinnen met jonge kinderen

 2. Matthijs schreef:

  Op de herfstbeelden van canvas (Belg) overigens prachtige herfstkleuren in Filzmoos. Genieten!

 3. Roland Bodegraven schreef:

  @Ronaldo,

  Ik ken dat gevoel maar al te goed, want ik kom inmiddels alweer 25 jaar in Wald am Arlberg en ben niet van plan daar weg te gaan.

 4. Rene Vet schreef:

  Gewoon heel leuk om je stuk te lezen wij Rene en ik Tineke pachten sinds afgelopen Juni Hotel Zeferer in Hachau 42 Filzmoos na 2 jaar te hebben gewoond in Ramsau am Dachstein hebben we dit prachtige hotel aan de voet van de Dachstein gevonden Uniek en we delen je enthousiasme Filzmoos is familie gericht en gemoedelijk gewoon Top.

 5. Michel schreef:

  @Ronaldo

  Ben wel benieuwd of er in de nabije toekomst wat geïnvesteerd wordt in dit gebied.
  De liften zijn met name bij Neuberg en Mooslehen erg verouderd. Is daar iets over bekend?
  Zonde want vooral daar bij Neuberg zijn een aantal leuke pistes,

  Groeten,
  Michel

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.