#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Gaan we woensdag al voor de achtste warme dag van dit jaar ?

check ook eens

2 Reacties

  1. Eric schreef:

    Lekker zeg….winterbanden eraf en met de zomerbanden rond 800 meter rijden….zal best wel weer meevallen….maar boven sneeuw en weinig zicht….helaas…deze winter gaat de gifbeker helemaal leeg en we gaan goed afsluiten…

  2. Hajo schreef:

    httpvh://www.youtube.com/watch?v=IS-KXIPd5xU
    vanDam deelt deze lawine uit Noorwegen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.