Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Na warme week langzaam de Schaapscheerderskou in

check ook eens

7 Reacties

 1. snowman schreef:

  Leuk weetje over het schapen scheren! 🙂

 2. CJA Hulskamp schreef:

  Wij zijn net klaar met scheren van de schaapjes. Dit jaar voor het eerst zelf gedaan. Best zwaar werk ( 9 stuks) gelukkig zijn wij maar hobby boeren.

 3. Kort maar mooi bericht Jeroen !
  Toen ik gisterenavond omstreeks 20u30 in het lokale natuurgebied arriveerde was het zelfs behoorlijk fris, zon hing reeds laag en er stond een strakke Noordenwind. Pas later toen de wind ging liggen, het was inmiddels al bijna donker, werd het gevoelig warmer. Vandaag net hetzelfde liedje, in de zon was het warm maar in de schaduw niet aangenaam door de aanhoudende Noordenwind.
  Benieuwd hoe de rest v/d zomer gaat verlopen… 🙂

  • Stefan Kaptein schreef:

   Welke wind Kirsten. Ik zit al weken op wind te wachten om eens lekker te windsurfen. Het is al ruim vier weken nagenoeg windstil afgezien van de wind om de zware buien heen dan. Verder hebben we geen klagen denk ik zo over het weer. Voor mij nog vier weken en dan vertrek ik 8 juli voor bijna 6 weken naar Spanje L “Estartit. Hopelijk niet weer zo’n hagelstorm als afgelopen jaar. Maar ik heb me voorbereid. We hebben een nieuwe auto en heb gelijk in Oostenrijk een hagelhoes aangeschaft. Was de €100,- wel waard want weer een poffertjes auto zitten we niet op te wachten.

 4. Spyfromthesky schreef:

  Ik denk dat de precieze temperaturen zich lastig laten invullen. Je zit net op de grens van het hoge druk gebied bij Engeland.

  Hoe komt dat precies te liggen en hoe groot in zijn invloed. Dat kan een NW- of N, maar zelfs op het laatste moment een lichte NO geven.

  Dan kan het a.s. maandag zo maar 16/ 17 graden worden of ook wel 19 t/m 21 graden. Zo wie zo lijkt mij uiterst Limburg het over het algemeen aangenaam weer.

  Nee, als je een korte periode van vrij hebt, niet gebonden en nog wat geldreservers hebt, dan kan je daar even je ontspanning zoeken met denk ik leuke temperaturen.

  Spyfromthesky

 5. Spyfromthesky schreef:

  Zonnebril zou in deze zonnig periode voor iedereen verplicht moeten zijn?!

  We krijgen overal voorlichting, inlichting en waarschuwingen mee. Ik denk dat het in deze felle zonnige tijd een zonnerbril als verplichtgevende advies nog niet zo gek zou zijn.

  Tja, wie bent ik om dat in te voeren……….

  Spyfromthesky

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.