prachtig avondbeeld uit Obertauern

Voor de meeste onder jullie is de zomervakantie nog maar net begonnen, maar in Obertauern zijn ze al bezig met het plannen van het winterseizoen. En we mogen al een tipje van de sluier lichten. Het seizoen start op 30 november en het is dat ganse weekend feest! De Weense band Wanda mag dit jaar de topact genoemd worden. Bovenstaande foto doet me al stiekem terug verlangen naar mijn favoriete seizoen van het jaar! 

Wanda opent het seizoen in Obertauern

De opening van het nieuwe winterseizoen wordt in dit partnergebied uitgebreid gevierd, het weekend van 30 november is het zo ver. Het open-air concert is het hoogte punt van dit weekend. Dit jaar mag Wanda de affiche sieren, je kent hen misschien van hits zoals “Amore”, “Columbo” en “weiter, weiter”. Het genre van deze band? Indie-rock en ze zijn enorm populair in Oostenrijk.
De ticketverkoop voor het event start dan ook al op 1 september 2018.

Een inkomkaartje kost €44 in voorverkoop, aan de avondkassa betaal je €55.  En dat is exact hetzelfde als vorig jaar toen Andreas Bourani het seizoen mocht openen. Hopelijk zet de trend zich door voor de skipassen ;-).

Wanda de band

Heb je geen idee wie Wanda juist is? Wel kijk dan even naar onderstaande video, misschien herken je het wel van op jouw vorige skivakantie?

Maar niet enkel Wanda is een goede reden om richting Obertauern af te zakken. Dit prachtige gebied is een parel en een perfecte wintersportbestemming. En niet enkel de opening is al gekend, een week later om 8 december komt Krampus richting het dal en tussen 5 en 7 april is het weer tijd voor het Gamsleiten Kriterium. Natuurlijk blijven wij van Wintersportweerman jullie informeren wanneer er meer details gekend zijn.

Wil je zelf richting Obertauern volgende winter, dan kan je best deze link toevoegen aan jouw favorieten! Iemand al plannen voor volgende winter?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

1 reactie

Gesloten voor reacties.