Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Tip van de dag : Walmendingerhorn!

check ook eens

11 Reacties

 1. Kim schreef:

  Hoi,

  Eerste keer dat ik iets plaats op jullie site, maar volg het al een paar jaar. Meestal het weer, maar nu ook de stukjes van jou. Dit omdat wij in de december-vakantie met mijn ouders (72) en mijn broer en gezin op wintersport willen gaan. Een aantal zullen alleen gaan wandelen en dit willen ze graag in de sneeuw doen, het liefst meteen vanuit het appartement. 3 kindjes en 2 volwassenen gaan de pistes op om te skiën en snowboarden. Heb jij of zijn er hier lezers die een tip hebben voor een wintersport gebied waar een goede combi mogelijkheid is voor een gemengde groep. Apres ski is geen behoefte aan, maar koffie en happie eten wel.

  Groet,

  Kim

  • Cescia schreef:

   Hi Kim, ik denk dat je dan perfect terecht kan in het Kleinwalsertal. Je kan een appartementje nemen in Riezlern, zij kunnen gaan wandelen in de sneeuw en jullie kunnen de Kanzelwand op. Ook Mittelberg is ideaal wanneer je dichtbij de Walmendinger verblijft.
   Indien je iets anders zoekt denk ik dan aan Gargellen, Montafon. In het Kleinwalsertal viel mij enorm op dat er veel mensen aan het wandelen waren. Het dal lag er natuurlijk nu ook prachtig bij. Maar ook de Walmendinger is perfect om te wandelen. Je hebt hier in dit gebied echt enorm veel wandelaars! In de zomer en de winter. Koffie en een hapje vind je hier ook overal :).

 2. MARCO(Haarlem) schreef:

  ben vorig jaar in mittelberg geweest en heb hier ook veel gewandeld met de hond voor en na het skien.aparthotel daar is ideale betaalbare bestemming.

 3. Hans schreef:

  Leuk weer om te lezen Cescia. Vwb Gargellen…een wandelgebied? Volgens mij zeer weinig/beperkte mogelijkheden daar…toch? Moet je eerst de auto pakken om naar beneden te rijden richting Schruns etc.

  • Cescia schreef:

   Er zijn wandelingen op de berg zelf en in het dorp kan je ook wel wat kanten uit. Dus best wat opties.Schruns ligt aan de Hochjoch, wanneer je gargellen naar beneden rijdt zit je in sankt gallenkirch ;-).

 4. Mooi en leuk bericht @Cescia!
  Maar niet teveel heen en weer reizen hoor en een volgende keer je blogbericht op papier neerpennen en per postduif versturen naar de abonnees. Kwestie van ons klimaat te sparen en geen vervuiling te veroorzaken. 🙂 😉 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.