Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Waarom was het gisteren recordkoud in De Bilt en woensdag in Auckland?

check ook eens

5 Reacties

 1. Het was inderdaad behoorlijk fris gisteren; tijdens een ronde natuurgebied gisterennamiddag dacht ik bij momenten “hey brrrr…. wat koud zeg !” Er stond een matige wind, zwaar bewolkt en langsheen de waterlopen niks te warm dus… Op weg naar kwam ik andere fietsers tegen met fleece truien en windstoppers aan. Na een uurtje ben ik huiswaarts gekeerd omdat het gewoon té fris werd. Hopelijk komen er tijdens het weekend warmere dagen en een weersverbetering want wil er graag een keertje op uittrekken met mijn nieuw fototoestel en lens. 🙂

  Prettig weekend @ iedereen ! 😉

 2. HansvK (Doetinchem) schreef:

  Gisteravond ook de houtkachel aangehad. En vandaag zitten we vooralsnog in de verkeerde hoek van het land met veel bewolking.

 3. Spyfromthesky schreef:

  Was gisteren in Dordrecht best niet fijn om fijn buiten te vertoeven. Was gewoon jassenweer. Kijk, dat noem ik nog eens afvlakking van de afgelopen 6 warme maanden. De maan Mei scoort blijkbaar gemiddeld toch nog te hoog. Maar de maand is nog niet voorbij.

  Een beetje koude nacht zou nog wat mee kunnen wegen. Maar vandaag, vanmorgen vroeg hardgelopen. Toch vanuit de frisheid in de zon, hoewel op mijn route ik ook vaak schaduwen heb.

  Ik heb het rustig aan gedaan. Gewoon de afstand uitlopen en kijken hoe je je voelt als je iets gas terug neemt. Ja, dan zit je dan richting de langste dag na te denken over hoe je je training aan zult pakken met het oog op een zo gehoopte E-tocht. Zelf heel blijven is motto nummer 1.

  Ik doe trouwens ook wat meer opdrukken. Niet om ze sterk te willen worden in mijn armen, maar meer om mijn rug te versterken. De rug is mijn zwakste schakel bij het schaatsen.
  Een goede oefening is ook gewoon als een plank zoveel secondes vol te houden, maar opdrukken prefereer ik dan toch wat meer.

  De vooruitzichten lijken niet meteen erg warm te verlopen. Al weet je met het kleine Nederland dat zo een klein gebied niets voorstelt.

  Nederland groeit elke dag in meer land. Denk aan de 2e Maasvlakte enz. Nederland wint steeds meer land.

  Zou het effect kunnen hebben op ZW gebied ietsjes meer land. Ok, natuurlijk wel met veel water omgegeven, maar toch.

  Spyfromthesky

 4. Frans schreef:

  Bijna vorst aan de grond momenteel, twente 0,5 en dalende!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.