DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Waar is nu de meeste sneeuw gevallen?

check ook eens

6 Reacties

 1. Stefan Kaptein schreef:

  Kan geen centimeters aangeven, maar in Skiwelt bRixen im Thale sneeuwt het nog steeds, en dat op 29 oktober!! De sneeuwkanonnen in Scheffau staan nog vrolijk het witte goud uit te spugen. Lijkt mij dan toch wel dat ze er rekening mee houden dat het niet meer echt zo warm wordt dat alle sneeuw voor de zon gaat verdwijnen. Laat dit een droomstart zijn voor de winter van 2012/2013 en dat we met z’n allen nu eens kunnen gaan genieten van een echte winter (zeker hier in de lage landen), en voor de alpen landen graag een herhaling van de afgelopen twee jaar qua sneeuwhoeveelheden.

 2. Jelte schreef:

  Je ziet ook al dat men druk bezig is met sneeuw kanonnen in Zillertal, ze hebben er dus zin in 

 3. Sydney schreef:

  @ Stefan Kaptein

  Heb je gezien dat ze op elmau een probleem hebben. Daar staan de speeltoestellen van de zomer nog opgesteld. Als de kou blijft denk ik dat scheffau open gaat dit weekend.

 4. Stefan Kaptein schreef:

  @Sydney, ik had het gezien, was mij ook al opgevallen. Dit alles komt natuurlijk ook wel erg vroeg. Vorige week was het nog “zomer” en nu is de winter er voor in de plaats gekomen. Er ligt natuurlijk nog geen meter, en de vooruitzichten zijn toch dat het weer wat zachter wordt, dus ze zullen het wel weghalen, maar toch. Kan geen genoeg van de camera beelden krijgen. Het is hier in ons kikkerlandje trouwens ook smerig waterkoud.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.