zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Vroege septembersneeuw Colorado en wij indian summer

check ook eens

8 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Zo blijf je lekker bezig Hajo!Mooie omgeving trouwens die Rhon,ben er zelf ook 2 keer op vakantie geweest.Nog steeds niet al te toeristisch aldaar

 2. Paul A Club 1989 schreef:

  Ja ziet er mooi uit man.
  enne…laat de zomer maar weer komen, heerlijk!

 3. Frans V schreef:

  EC gaat zelfs voor Scandihoog volgende week

 4. Robin schreef:

  Lijkt mij pittig om in Denver te wonen; wat een heftige schommelingen!
  Vandaag in je zwembroek onder een boom liggen, ‘s-avonds de winterbanden monteren en de sneeuwlaarzen uit de kast halen. En dan kort daarna weer de airco missen. Bijzonder natuurlijke omstandigheden daar; ben benieuwd hoe de natuur in die regio daar mee om gaat.
  Eigenlijk stiekem mijn droomklimaat…….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.