Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Vrijdag en zaterdag voorproef en dan gaat het echt knallen in de Alpen

check ook eens

14 Reacties

 1. Vincent schreef:

  Doet Obergurgl nog mee vrijdag? Of teveel zuidkant?

 2. Marcel schreef:

  Pfff spannend spannend spannend.
  Hoe hoog/laag zit de sneeuwgrens.
  Denk dat Gargellen aan dr goeie kant zit met zijn 1500 meter.

  Onze reisdagboek 9 maart al iets van te verwachten?
  Verwacht geen Kaiserwetter onderweg.

  Gr
  Marcel Pijpers

 3. Eric | schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1551180445.jpeg[/img]

  Al dagen topweer….maar waar is dit?

 4. Dennis schreef:

  Vind dit ook interessante tijden. Skieen in sauerland met 20 graden. Ongekend

 5. H.s schreef:

  De carnavalgangers die onder de 1500 meter zitten, kunnen hun waterski’s klaarleggen.. pas vanaf woensdag zakt de sneeuwgrens in Oostenrijk.. met daarna donderdag een goede dag maar dat is natuurlijk al bijna het einde van de vakantie..

 6. Paul A Club 1989 schreef:

  Vanmiddag vanaf Mühlbach met de bus richting Arthurhaus gereden en halverwege uitgestapt om van daar een half uur te lopen naar de Kopphütte om te gaan rodelen. Toen kwam er een km verderop een lawine tussen de bergtoppen naar beneden…daar werden we even stil van. Wat een geweld, het lijkt wel of er een onweersbui losbrak zo’n gedonder was het. Ik heb nog nooit echt een grote lawine gezien, maar dit was heftig zeg! Verder weer een topdag. Echt veel zonnebrand smeren want jongens wat een geweldige week is dit.

 7. Martijn sonnenberg schreef:

  Prima dag aan de arlberg. Pistes leken iets minder last te hebben van de hitte tov gisteren. Nog steeds te warm. Weer omslag is voor de pistes komende week lager dan hier zeker gewenst lijkt me.

  • Roland Bodegraven schreef:

   Pistes waren op de sonnenkopf ook beter dan gister en knalhard vanochtend. Prima dag dus weer. Morgen lech onveilig maken en met willem en maxima bij post een kaiserschmarrn eten. Life’s good!

 8. Vandaag niet geskied, heb een rustdag genomen welke voor morgen op het programma stond.
  Dan maar een wandeling naar een hut willen doen maar deze hebben we vroegtijdig afgebroken vanwege
  de ijzige weg ernaar toe.
  Uiteindelijk met de wagen tot Warth gereden en vanaf Salober helemaal tot aan de Körbersee gewandeld, een klein uurtje wandelen. Prachtige landschappen en extreem rustig en stil onderweg.
  Wel héél warm en zweten als een rund. Maar het loonde de moeite hoor.
  [img]https://abload.de/img/img_20190226_125904oaj76.jpg[img]

  Op de terugweg een verplichte stop aan de Käserei te Steeg voor een overheerlijk ijscoupe. 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.