sean-cochrane-chrisina-lusti

111 inch sneeuw. Da’s twee meter en tweeëntachtig centimeter. Leuk begin van het seizoen in Revelstoke. En het gebied is niet eens open. De jongen op de foto zal zijn gedropt met een heli of omhoog zijn gelopen. Dat gaan we de komende weken ook in de Alpen zien: dat mensen maar gaan toerskiën omdat de liften nog stil staan. Om in de stemming te komen even een hele serie foto’s uit Canada (HT unofficialnetworks.com).

revelstoke

Ook Revelstoke

whitewater

White water 137cm poeder

whitewater-2

Ook Whitewater

kicking-horse

Kicking Horse 203cm sneeuw

kicking-horse-adam-sheriff

Ook Kicking Horse

whistler-21

Whistler Blackcomb 132cm

whistler-31

Ook Whistler

big-white-3

Nog eentje Big White

big-white-4

Big White. Sprakeloos!

big-white3

Big White

bigwhite2

En Big White.

bigwhite1

En Big White. Hier dus al open!

whistler1811

Beauty uit Whistler!

Wil je nog wat vlokken zien vallen?

Looking so good out there today! Check out some of the footage from the second day of our 15/16 ski season. #bigwhite

Posted by Big White Ski Resort on zaterdag 14 november 2015

Mooi hè? Nou, ik stap vrijdag in een vliegtuig naar Genève en ga live berichten uit de Portes du Soleil in Savoie Mont Blanc. Zie hierrrr nog op de kaart waar de vier Canadese skigebieden liggen.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.