Ach het is niets. Maar toch ook wel weer leuk. Het Amerikaanse weermodel berekent een weekeinde met sneeuw het eerste weekeinde in maart. Sneeuw in de Alpen én in de Lage Landen.

Dat was ‘m weer! Lees nog even terug wat er meteorologisch op 2 maart 2005 gebeurde. De groeten. Snel verder met Bitcoin, health en AI. Andere onderwerpen waarover ik momenteel blog. Geniet van het weer vandaag en de komende dagen.

Deel jouw foto, video en of verhaal in het Wintersportweerman.nl Weercafé (groepspagina op Facebook). Graag ook foto’s van resterende sneeuwduinen met dit warme weer …

…. dit soort werk – filmpje uit Saoedi-Arabië zeg maar.

Ben nog niet toegekomen aan de eerste mailing aan de selecte groep donateurs. Als jij ook nog (of weer) wilt doneren kies dan zelf het bedrag. Ook kleine donaties worden erg gewaardeerd als een pluim voor het vele werk.

Kijk nog even naar de uitslag van de Mpemba-wedstrijd misschien. Inloggen voor gemakkelijker reageren met een leuke profielfoto doe je hierrr. Je reactie komt meteen live te staan.


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

1 reactie

Carl · 21 februari 2021 op 15:09

Wat me opvalt is dat de sneeuw in de bergen serieus aant smelten is. Hoe is het bij jou daar? Vrienden zijn gaan skiën in Maribor, zomerse taferelen

Gesloten voor reacties.