Ach het is niets. Maar toch ook wel weer leuk. Het Amerikaanse weermodel berekent een weekeinde met sneeuw het eerste weekeinde in maart. Sneeuw in de Alpen én in de Lage Landen.

Dat was ‘m weer! Lees nog even terug wat er meteorologisch op 2 maart 2005 gebeurde. De groeten. Snel verder met Bitcoin, health en AI. Andere onderwerpen waarover ik momenteel blog. Geniet van het weer vandaag en de komende dagen.

Deel jouw foto, video en of verhaal in het Wintersportweerman.nl Weercafé (groepspagina op Facebook). Graag ook foto’s van resterende sneeuwduinen met dit warme weer …

…. dit soort werk – filmpje uit Saoedi-Arabië zeg maar.

Ben nog niet toegekomen aan de eerste mailing aan de selecte groep donateurs. Als jij ook nog (of weer) wilt doneren kies dan zelf het bedrag. Ook kleine donaties worden erg gewaardeerd als een pluim voor het vele werk.

Kijk nog even naar de uitslag van de Mpemba-wedstrijd misschien. Inloggen voor gemakkelijker reageren met een leuke profielfoto doe je hierrr. Je reactie komt meteen live te staan.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Carl · 21 februari 2021 op 15:09

Wat me opvalt is dat de sneeuw in de bergen serieus aant smelten is. Hoe is het bij jou daar? Vrienden zijn gaan skiën in Maribor, zomerse taferelen

Gesloten voor reacties.