Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Voorjaarseditie Gardenissima en weermodellen compleet verschillende richtingen

check ook eens

10 Reacties

 1. Hans schreef:

  De Carabinieri hebben het sowieso goed geregeld. Ze hebben ook nog eens de beschikking over snelle snowscooters. Zijn ook duidelijk zichtbaar aanwezig. “Men” heeft nog ontzag, dit itt onze piefpafpoefagentjes…… zag tijdens mn vakantie een “skiklasje” Carabinieri van 4 personen: wat een enorme discipline!! Prachtig om even te zien HOE ze oefenden….. een tijdje later gevolgd door voorbij razenden “snowscooter Streife” …..
  Jammer Hajo van de tijd, iig weer een stukje ervaring rijker. Zo ontmoet je wel diverse mensen met hun eigen verhalen en hoor je nog eens wat. Prachtig toch?!

 2. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/03/1553964285.jpeg[/img]
  Wederom een prachtige skidag. De sneeuw blijft nog uitstekend en de sleebaan is nog gewoon open.

 3. Leuke update weer!
  Vooruitzichten zijn net iets minder lijkt me, net als het aantal reacties. Iedereen al in zomermodus?
  Moet nog effe kijken of ik komende week mijn trektocht doe in onze prachtige Ardennen. De weersvoorspelling ziet er momenteel niet bepaald rooskleurig uit.
  IK heb geen zin om vier dagen door de regen te wandelen.

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   Nee, komende week geen mooie condities voor een bivaktocht in de Ardennen.
   Zou komende week de regendagen tot zaterdagmiddag maar even afwachten. De eerste geschikte dag die de weermodellen nu verwachten is 7 april.

  • Cescia schreef:

   Kirsten, klinkt fijn. Ik zou er ook graag nog even gaan kamperen eigenlijk. Ben jij al in ninglinspo gaan rond trekken voor meerdere dagen? Iedereen is er altijd zo vol lof over.

   Ps ik zou ook even nog een weekje achten zoals Breunis aan haalt, ik verwacht wat Aprilse grille deze week ^^

  • Hans schreef:

   Vanaf volgende week zaterdag/zondag schakelen we over op een (langdurige?) windstroming uit NO/O. Tussen 10 – 15 gr. overdag en droog zonnig weer. Prima lenteweer. Prima ook om er op uit te gaan.

   • Dank iedereen voor de suggesties en reacties! Zal dus nog maar een weekje uitstellen en wachten op ietwat gunstiger condities. Tent in de regen opzetten en weer afbreken lijkt me niet bepaald gezellig en als je het kan vermijden doen we het ook.
    Bovendien blijft het ’s avonds steeds langer licht, wat op zich ook wel weer een voordeel is.

 4. Carl schreef:

  Top gedaan Hajo. Weer was schitterend.
  Welke snelheid haal je als ik vragen mag? En als in de afdaling bekijk zijn de bovenste poortjes de moeilijkste.

 5. Skiwi schreef:

  EC berekent nu al 2 runs op rij KRANKZINNIGE hoeveelheden neerslag voor de Monte Rosa regio: meer dan 200mm tussen nu en volgende weekend. En ook GFS00 gaat met meer dan 150mm mooi mee.
  Sneeuwgrens niet hoger dan 1700m, dat gaat bakken met poeder opleveren in Zermatt volgende week 😉
  Nu wel hopen dat het niet té veel gaat worden, want dan loert het lawinegevaar weer

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.