Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Volle maan én vuurwerk in Avoriaz

check ook eens

3 Reacties

  1. Ronaldo schreef:

    Leuke foto van Filzmoos. Genomen vanaf de Grossberg, richting de Rossbrand (achtergrond) en de Bograinlift (rechts van de weg). Over 2 weken zit ik daar ook. Ziet er goed uit. Heb helaas geen smartphone ivm bizztravel app. Zal daar een paar mooie plaatjes schieten en op FB plaatsen. Ga ook naar Zauchensee en Wagrain. Wellicht voor de mensen die met de pasen nog gaan interessant om te weten hoe de condities zijn.

  2. Ronaldo schreef:

    @ Hajo. ECMWF de weg kwijt op/na 168h, of kan hier een kern van waarheid inzitten? Deze kaarten zijn uitmate gunstig voor mij. Nieuwe laag sneeuw een week voordat ik arriveer in Salzburgerland.(wie duimt er mee??) Wordt echter door geen enkel ander model ondersteunt. (GEM/GFS) GFS overigens weer enorm zacht, zoals de laatste runs steeds het geval is. Doe je nog een weerberichje??

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.