Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Volle kerstweek all-inclusive Berghotel Rudolfshütte heel gezin 1850 euro

We gaan er weinig woorden aan vuil maken. Het is een buitenkans. Met twee kinderen jonger dan 12 jaar de hele kerstweek skiën in het sneeuwzekerste skigebied van Oostenrijk: de Gletscherwelt-Weisssee rondom het luxe Berghotel Rudolfshütte waar je verblijft. Zelf kom ik er al jaren. Omdat de kinderen het te gek vinden en ik er zelf heerlijk uitdagend kan skiën on en off piste. En omdat het kleine skigebied nooit wachtrijen kent omdat het te diep afgelegen schitterend verscholen ligt diep in de Hohe Tauern om dagjesmensen te trekken.

Het is al jaren een geheimtip voor Nederlanders met een krappe beurs of die liever twee keer met wintersport gaan. Dit luxe berghotel met wellness, zwembad, en luxe ontbijt- en dinerbuffetten is geheel gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vanaf 12 jaar betaal je voor een kind 30% en vanaf 15 50%. Het sommetje dat ik nu gemaakt heb voor jullie is gebaseerd op verblijf van 22 t/m 29 december. Voor die periode zijn nog enkele familiekamers vrij. Die kosten voor een volwassene all-in inclusief skipas 138 euro per nacht. Maar ik heb nog 5% extra korting bedongen. Voor een gezin met twee kinderen onder 12 jaar kom je dan op 1835 euro voor de meest relaxte witte kerst die je je maar kunt voorstellen.

Een nette kamer met 2-persoonsbed en stapelbed en badkamer. Niet heel ruim, maar met tal van speelkamers, een klimhal en een fitness en een heerlijke lounge met panoramaramen en overal goede wifi heb je niet meer ruimte nodig. Ook de skikelder is ruim opgezet in dit wintersportparadijs voor jonge gezinnen. En nu niet laatdunkend doen over de totaal 23km pistes. Die zijn mooi gevarieerd over alle kleuren en een berggids staat dagelijks klaar om met pa en ma de omliggende bergen in te trekken. Kinderen vinden niets leuker dan steeds dezelfde piste skiën en alle paadjes en springschansjes te proberen. En is het eens koud kunnen de kids lekker binnen gaan spelen en kunnen pa en ma nog even door.

Wij gaan al vele jaren met veel plezier naar de Rudolfshütte zelfs nu 3 van de 4 kinderen ouder zijn dan 12. Ik ben er dan ook die hele kerstweek. Om zelf wat freeride te trainen en verder veel lol te hebben met de kids. Niet te vergeten de gegarandeerde witte kerst op 2319m hoogte. Dan lach je echt iedereen uit. Helaas heb ik geen kamers aan te bieden voor de volle week. Dat is oplosbaar door in Zuid-Duitsland op heen en terugweg ergens langs de snelweg te overnachten of in een plaats als Kufstein, Wörgl, Mittersill of Uttendorf respectievelijk steeds dichterbij. De skipas en de luxe buffetten zijn inclusief in de prijs.

Ik zou zeggen: kom ook en vier samen met ons de kerst! Skiclinic krijg je cadeau. Doe hieronder een vrijblijvende aanvraag. Ik speel de gegevens door en Rudolfshütte neemt contact met je op!

Aanvragen Rudolfshütte (1)

  • Geef aan hoeveel volwassenen en kinderen er zijn. En de leeftijden. Is je aanvraag voor twee gezinnen samen geef dat dan ook aan. We kunnen met verschillende 4-p kamers puzzelen dat het past.

Tot snel!