Persoonlijk kon het contrast niet groter. Maandag lag ik nog op het strand van het Kroatische Split bij 28 graden.  En vandaag stond ik dan toch echt op de piste samen met Eric Kromhout in het gebied van Kitzbuhel (nabij Pass Thurn). Kitzbuhel had vandaag, maar ook morgen, 3 pistes speciaal al open gegooid na de dump van de week. Een ervaring, vooral in mijn geval, om nooit meer te vergeten.

DSCN0469 En wat waren de condities droomachtig. Poederige pistes en geen rijen voor de liften. Heerlijk ! En dat op 25 oktober.

DSCN0452 En ja soms zeggen beelden meer als woorden. Wat een topdag. Morgen ga ik zelf weer helaas richting Nederland. Maar Eric Kromhout blijft nog even 2 weken hier. Hij gaat onder ander nog de gletsjer van Kaprun bezoeken.   Afsluitend nog wat beelden van vandaag.

Categorieën: Reisverslag

Jeroen Elferink

Wintersport is er met de paplepel ingegoten bij Jeroen. Toen hij 4 was maakte hij al zijn eerste meters op de oefenweide achter op de camping in Brixen im Thale. Nu 18 jaar later is wintersport niet meer weg te denken uit zijn leven. Meestal is de eindbestemming Tirol. Daarnaast is hij ook van kleins af aan enorm gefascineerd door het weer. In 2015 is Jeroen afgestudeerd tot manager Bos en Natuurbeheer en hoopt later zijn grootste droom waar te maken ; leven in Tirol.

4 reacties

Gesloten voor reacties.