In Obertauern is er sinds dit seizoen iets nieuws bijzonders om op een extra speciale manier van de schitterende pistes te genieten. Het heet First-Track. En dat is het ook! Je gaat voor dag en dauw al het skigebied in samen met Obertauerns sneeuwambassadeur, de oud skikampioene Maria
Höfl-Riesch. Deze meervoudige Olympisch kampioen en wereldkampioen deelt haar enthousiasme voor het sneeuwrijkste Oostenrijkse skioord graag met andere skifanaten.

Boek je de First.Track van 21 maart of 18 april 2019 dan ski je die ochtend een uur eerder dan de rest met Maria Höfl-Riesch, andere prominenten en anderen die First.Track geboekt hebben. Het is een trend die uit Amerika is overgewaaid waar VIP’s voor veel geld soms exclusiviteit op een piste kunnen hebben. Dan valt de prijs in Obertauern erg mee: 99 euro! Als je al een skipas hebt. Of 149 euro inclusief skipas. O ja en het is inclusief brunch! En een verrassende Ortovox rugzak met goodies van Obertauern & Almdudler. Zie hierrr.

Want dit idee is samen ontwikkeld met de ook bij Nederlanders favoriete wintersportfrisdrank. Daarom ook kun je de ervaringen van de eerste 2 First.Track events in januari en februari vinden onder de hashtags #früherdudeln, #höherdudeln of #längerdudeln.

En als je het weer hier verder volgt tot aan het in Obertauern zeer late einde van het seizoen op 1 mei 2019, dan mak je het misschien ook nog mee dat je door de poeder stuift op dat vroege tijdstip. Of misschien wel tijdens het Gamsleiten kriterium evenement waar we vanuit WSWM weer samen heengaan begin april.

Obertauern en Almdudler zijn enthousiast over First-Track en hopen je te zien! Twijfel je nog? Kijk dan de video!

Of je nu wel of niet interesse hebt in dit extra uurtje ’s ochtends en de lekkere brunch met VIP’s, dat Obertauern een topper is kan niemand ontgaan. Wil je het samen met WSWM beleven meld je dan vrijblijvend aan voor de deelname aan het schatgraven begin april met als hoofdprijs een auto van een duur automerk.

Tot ziens in Obertauern!

 

 


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.