In Obertauern is er sinds dit seizoen iets nieuws bijzonders om op een extra speciale manier van de schitterende pistes te genieten. Het heet First-Track. En dat is het ook! Je gaat voor dag en dauw al het skigebied in samen met Obertauerns sneeuwambassadeur, de oud skikampioene Maria
Höfl-Riesch. Deze meervoudige Olympisch kampioen en wereldkampioen deelt haar enthousiasme voor het sneeuwrijkste Oostenrijkse skioord graag met andere skifanaten.

Boek je de First.Track van 21 maart of 18 april 2019 dan ski je die ochtend een uur eerder dan de rest met Maria Höfl-Riesch, andere prominenten en anderen die First.Track geboekt hebben. Het is een trend die uit Amerika is overgewaaid waar VIP’s voor veel geld soms exclusiviteit op een piste kunnen hebben. Dan valt de prijs in Obertauern erg mee: 99 euro! Als je al een skipas hebt. Of 149 euro inclusief skipas. O ja en het is inclusief brunch! En een verrassende Ortovox rugzak met goodies van Obertauern & Almdudler. Zie hierrr.

Want dit idee is samen ontwikkeld met de ook bij Nederlanders favoriete wintersportfrisdrank. Daarom ook kun je de ervaringen van de eerste 2 First.Track events in januari en februari vinden onder de hashtags #früherdudeln, #höherdudeln of #längerdudeln.

En als je het weer hier verder volgt tot aan het in Obertauern zeer late einde van het seizoen op 1 mei 2019, dan mak je het misschien ook nog mee dat je door de poeder stuift op dat vroege tijdstip. Of misschien wel tijdens het Gamsleiten kriterium evenement waar we vanuit WSWM weer samen heengaan begin april.

Obertauern en Almdudler zijn enthousiast over First-Track en hopen je te zien! Twijfel je nog? Kijk dan de video!

Of je nu wel of niet interesse hebt in dit extra uurtje ‘s ochtends en de lekkere brunch met VIP’s, dat Obertauern een topper is kan niemand ontgaan. Wil je het samen met WSWM beleven meld je dan vrijblijvend aan voor de deelname aan het schatgraven begin april met als hoofdprijs een auto van een duur automerk.

    Door dit aan te vinken geef je Wintersportweerman.nl ook toestemming je over de meet & greet te benaderen voor afspraken en boeking.
  • Geen aan hoe je bij voorkeur wilt reizen: vliegtuig met taxi of huurauto, carpoolen met iemand mee, zelf rijden en wel/niet anderen meenemen. Geef ook je mogelijkheden en wensen aan mbt aankomstdag en vertrekdag. Vrijdagavond is er een feest samen met het uitdelen van de startnummers, zaterdag is het event en skiën we 's middags voor de prijsuitreiking nog een paar uur. Zondag is een mooie dag om sowieso nog samen te skiën. Kom je donderdagavond of vrijdagochtend aan dan kunnen we ook vrijdag nog skiën.

Tot ziens in Obertauern!

 

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Gesloten voor reacties.