Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Vijfde boude voorspelling met hakken over sloot binnen: vanaf morgen zeer warm

check ook eens

9 Reacties

 1. Joke, Riederalp schreef:


  Hier is ook nog alles open, wel s’middags beneden pap! Volgende week nog een paar liften open maar ik hou het voor gezien……morgen weer een tijdje naar NL en misschien van de zomer een run op de theodulgletscher in Zermatt…….

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Gisteravond net na 22:30 uur hier op de noordzee naar de sterrenhemel gekeken en jawel, daar kwam het ISS precies over ons hoofd voorbij. Heb nog met een verrekijker gekeken, maar op zo’n afstand blijft het een lichtgevende stip die voorbij komt. Dan te bedenken dat daar mensen in zitten die daar maanden opgepropt zitten, je moet geen last hebben van claustrofobie of hiemwee 🙂

 3. CJA Hulskamp schreef:

  Na Obertauern en Obergurgl afgelopen jaren sluiten we nu over 3 weken het ski seizoen af op de Stubai Gletcher. Wel grappig om te weten dat je nog gaat als je leest dat de meeste skioorden gaan sluiten.

 4. jeroen schreef:


  Toch ook voor zuid Duitsland een fraaie afsluiting op slechts 1200m hoogte.

 5. getjo schreef:

  kan iemand een voorspelling doen war betreft weer as zomer in nederland?

 6. Paul A. Club1989 schreef:

  Als je in de app store de ISS Spotter download, kan je precies zien wanneer hii overkomt. Hij komt eraan hoor!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.