Speciaal voor jullie een skidag en een flink stuk van de nacht geofferd om een toffe video te maken op de Stubaier Gletscher. Maar op hardloopschoenen met statief en camera omlaag door een skigebied lopen met zulk mooi licht is ook erg leuk om te doen. Let op dat je boven op de top in de verte al een eerste Schneebrettlawine ziet. En verder had ik het geluk net bij de Stubai Zoo aan te komen toen de pro’s de mooiste jumps maakten.

Deze video is opgenomen met de Canon SX260 HS met 20x optische zoom. Vandaag wel de ski’s aan en misschien dan nog wat proberen met de GoPro. Maar zo laat naar bed als vannacht (3.30u) om voor jullie een langere video te maken doe ik niet meer. Nu maar hopen dat de Föhnhstorm pas vanmiddag doorbreekt, want anders ben ik voor niets om 6.45 opgestaan. 🙂

PS Sneeuwgrens morgen dus toch wat hoger. En vanaf maandag echt het kwik omhoog. De ensembles geven inmiddels goede hoop dat het in de laatste week van november weer langzaam goed komt met de sneeuw in de Alpen. 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

37 reacties

Gesloten voor reacties.