Schermafdruk 2016-01-12 17.37.03

Heb jij hem al gezien? Nog niet? Dan ben je de uitzondering. Want de video van de jongste skileraar ter wereld – de 4-jarige Rachel – gaat de hele wereld over. De website mostwatched.trendolizer.com noteert de video vandaag met stip als trending! Tja, het heeft niet veel om het lijf – nu ja een op maat gemaakt skileraarpak dan – maar is wel erg vrolijk. En waarom ook niet? Is de hele dag op school zitten dan gezond?

CUTE! Bekijk hier de skills van het talentje.

Geplaatst door Glamour NL op dinsdag 12 januari 2016

In Nederland is de video opgepikt door RTL, Telegraaf, Metro, Glamour NL, SnowWorld en de websites van de Nederlandse skilerarenopleidingen.

Misschien wordt het wel een trend dat ouders voor hun kinderen een skipak kopen met “ski instructor” erop! Wat jij? En heb je al gezien dat Der Rudi terug is?

 


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.