Schermafdruk 2016-01-12 17.37.03

Heb jij hem al gezien? Nog niet? Dan ben je de uitzondering. Want de video van de jongste skileraar ter wereld – de 4-jarige Rachel – gaat de hele wereld over. De website mostwatched.trendolizer.com noteert de video vandaag met stip als trending! Tja, het heeft niet veel om het lijf – nu ja een op maat gemaakt skileraarpak dan – maar is wel erg vrolijk. En waarom ook niet? Is de hele dag op school zitten dan gezond?

CUTE! Bekijk hier de skills van het talentje.

Geplaatst door Glamour NL op dinsdag 12 januari 2016

In Nederland is de video opgepikt door RTL, Telegraaf, Metro, Glamour NL, SnowWorld en de websites van de Nederlandse skilerarenopleidingen.

Misschien wordt het wel een trend dat ouders voor hun kinderen een skipak kopen met “ski instructor” erop! Wat jij? En heb je al gezien dat Der Rudi terug is?

 


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

2 reacties

Gesloten voor reacties.