Perfecte reis gehad gisteren en veilig aangekomen in zeer leuke woning in de Zaanstreek aan het water met prachtige ochtendnevel met het schitterende weer momenteel. Vertrek nu direct naar Amsterdam voor mijn eerste klus via werkspot. Wilde nog even delen dat gisteren de hop in Tirol nog even groette die blijkbaar net terug was uit Afrika. Schitterende in Nederland en Vlaanderen uitgestorven vogel!

Hoe mooi …

Nu de zwaluwen nog! Jij al wat gezien? Mijn vriendin had het trouwens over een blauwe vogel. Dat zal dan de bijeneter dan wel zijn. Die ook uit Afrika naar Oostenrijk terug kwam. Onderweg naar Nederland natuurlijk een overvloed aan Rode Wouwen boven de snelweg. Snel maar eens de duinen in om de nachtegaal te horen!

 

 

Categorieën: Natuur

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

29 reacties

Gesloten voor reacties.