Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Verse sneeuw in de weerkaarten!

check ook eens

44 Reacties

 1. Daniel Heerhugowaard schreef:

  Laat het in de ll nu maar lekker opwarmen naar het voorjaar toe. Winter die in maart nog aan komt schijten mag van mij weer rechtsomkeert maken. Maargoed, het zal niet de eerste keer zijn dat we met Pasen nog in diepvries zitten met sneeuw na een flutwinter van jewelste. Ik ga vandaag in ieder geval weer volle bak van het heerlijke voorjaarsweer genieten!

  • Patrick schreef:

   100 % mee akkoord . Voor mij hoeft het nu echt niet meer hier , al zeker na het voorproefje op de lente die we nu hebben . Veel veel vele malen leuker dan de koude. ( Voor maart natuurlijk ) December, Januari en Februari mogen van mij winteren, nadien , neen dank u . Vandaag gaan orientatielopen inde Belgische oostkantons . Wat een zaligheid met deze temperaturen . Lente kom er maar goed in en blijf wat mij betreft . ( In de alpen mag het gerust nog wat winteren hoor geen probleem mee )

 2. Eric | schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550395671.jpeg[/img]

  Zou het een mooie dag worden:)

 3. Breunis (Nature Trail) schreef:

  GFS 00 uur laat op 28 februari en 1 maart heel verrassend sneeuw zien in de West-Alpen.
  https://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/runs/2019021700/gfs-0-276.png?0

  Nog weinig ondersteuning in het ensemble. Op dit moment 25% kans dat dit uitkomt.
  Ook in EC 00 uur is het allerminst zeker wat er vanaf 28 februari gaat gebeuren.

 4. Boudewijn schreef:

  Nou, juist het eerste weekend van maart willen we in heel Zuid-Nederland géén kou en sneeuw! Droog en zon met carnaval a.u.b.!!!

 5. Mieke schreef:

  Hoi, ik weet niet goed hoe ik die weerkaarten moet lezen, is erook nog kans op een klein beetje sneeuw in Scandinavie? Daar is het de laatste week ook erg warm geweest en geen nieuwe sneeuw. Ik ben benieuwd of iemand me hier een antwoord op kan geven?

 6. Mijn wind-en waterdichte hardshell is aangekocht, laat de zonnige momenten maar komen in de Alpen vanaf komend weekend. 🙂
  Maar voor ‘ better safe then sorry ‘ gaat ook de gewatteerde skibroek mee, je weet immers nooit. Het weer is te onvoorspelbaar, zeker wat de Alpen betreft.

  • Wouter schreef:

   Had beter geweest als er juist wat wind doorheen kon hahaha ! Wat een hitte momenteel. Is zowat niet tegen te kleden. Alleen een t-shirt misschien 🙂 vandaag serieus een jongen aan het skiën met bloot bovenlijf , enkel een ski broek aan. Pistes in de middag natuurlijk een puinhoop maar in de ochtend prima. Wel genieten hoor, heerlijk. Winter en zomer vakantie in een.

 7. Asten (Harmelen) schreef:

  Leuke meteofictie.. De dag dat we naar Oostenrijk rijden (1 maart) wordt er met een krachtige noordwester polaire lucht tegen de Alpen gekwakt..
  De dagen erna zou zich dit kunnen herhalen..

 8. H.s schreef:

  GFS 12z komt wederom met sneeuw voor de Alpen rond de maandwisseling.. trendje in wording?

 9. Breunis (Nature Trail) schreef:

  GFS 12 uur berekent een hele aparte setting vanaf 1 maart. Een halve meter sneeuw erbij?
  http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/runs/2019021712/gfs-0-288.png?12

 10. Irritatiepuntje schreef:

  Ik irriteer me dood dat mensen de winter als een soort hokje zien. Geniet als het wat warmer is en geniet weer als het wat kouder is. Is dat zo heel moeilijk? Van mij mag het al is het voor die weerzeikers gerust lente zijn in februari en daarna weer kouder. Zijn ook dezelfde mensen die als een kuddedier dwangmatig bij de 1e warmere zonnestraal op een terras moeten zitten om naar andere voorbij lopende kuddedieren te kijken. Het verschrikkelijke woord rokjesdag gebruiken. De barbecue moeten aansteken, terwijl je dat ook op andere momenten kan doen. En ook dwangmatig als eerste op vakantie moeten gaan om perse de eerste te moeten zijn. Die hun beoordeling van hun vakantie laten afhangen van het weer terwijl je het ook zelf leuk kan maken. Etc …

  • Jorne schreef:

   Zonder inhoudelijk op je reactie in te gaan; Ik vind het een Irritatiepuntje dt je geen geldig mail adres gebruikt, graag even doen voortaan

 11. Hans schreef:

  De oper doet het (vrijwel) alleen. Ga er maar voorlopig vanuit dat 2e week krokus zelfde weer zal zijn als dit weekend was.

  • Asten (Harmelen) schreef:

   He Hans, moet je het nu weer verknallen.. 😉
   We love Operrrr en gaan er dan ook van uit dat die 50 cm met gemak gehaald gaan worden..

   • Hans schreef:

    Hahaha….. zo aan het einde van de week en met de wisseldagen in zicht hoeft er van mij geen pak meer te vallen. Laat de zon maar lekker schijnen! 🙂

    • Artus Missorten schreef:

     Doe mij maar liever sneeuw ; verse poeder, een magisch gevoel en weinig volk op de pistes. Maar ja, smaken verschillen nu eenmaal … !-)

     • Hans schreef:

      Ach….. 26 januari plaatste ik nog een kaart van GFS 384h….. dus laatste in de rij, de bekende EUROKNALLER ….. en ja, jullie weten het inmiddels wel dat deze METEOFICTIE kaart WEL. 100% is uitgekomen!!! M.a.w. ALLES is nog mogelijk maar nu nog eventjes niet. 😉

     • Jorne schreef:

      Precies Hans, het is nog niet heel betrouwbaar maar de meteofictie is niet waardeloos, ook nu weer goede hoop!

 12. Dennis schreef:

  Doe mij ook maar sneeuw en het liefst voor de maand om is. In de tweede krokusweek. Zon is lekker maar zon en warmte geeft mij geen wintersportgevoel. Ski dan ook het liefst in januari en februari. De echte koude maanden. Toch??

 13. Raymond schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550426784.jpeg[/img]

  1e skidag in Lermoos, fantastisch weer. Hoewel het echt warm was hadden de pistes er weinig onder te leiden. Nu vriest het weer licht en kan alles mooi op vriezen. Zin in morgen, wat zijn wij toch lucky bastards!

 14. Raymond schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550427052.jpeg[/img]

 15. Koninks schreef:

  @jorne wat denk jij van het weer donderdag/vrijdag bergfex geeft sneeuw aan maar er zijn maar een paar leden die daar voor gaan lijkt mij. Wat word het? Vast niet extreem? Laat de zon nog maar ff blijven.

 16. Raymond schreef:

  @hans, ja klopt

 17. Raymond schreef:

  @martijn,
  Nee absoluut geen slush hooguit een beetje suikerig.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.