Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Verse sneeuw en blauwe luchten in de Franse Alpen

check ook eens

3 Reacties

  1. nils schreef:

    fantastisch!!
    laatste filmpje is op de riffelberg in zermatt. Daar is deze week regelmatig wat sneeuw over de kam gekomen. De zuiderburen in Cervinia zitten er al heel dik bij.
    La Thuile is een gek gebiedje maar wel leuk, zeker nu la rosiere een interessant hoge lift erbij heeft gekregen.

  2. Roy schreef:

    Mooie plaatjes! Lekker begin van het weekend zo 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.