Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Veel zon de komende week

check ook eens

22 Reacties

 1. Ronaldo schreef:

  Deze vind ik uitermate verrassend!!
  Leuk Wijnand. Lang geleden.
  Top en welkom terug.

  • Wijnand Reumer schreef:

   Ja, als ik dan zit te kijken en zie dat het laatste (hoofd-)bericht van 16 jan was, begint het wel te jeuken.

   • Gerard schreef:

    Er is iets met de site aan de hand waardoor berichten en reacties die er wel zijn niet in beeld komen. Even op F5 drukken helpt wel maar een techneut bij jullie moet wel uitzoeken wat er aan de hand is.
    Wel leuk eens een andere weerman te hebben!

    • Petra schreef:

     Op telefoon zie ik idd andere berichten dan op de laptop. Alsof die 2 “partnerberichten” over de andere berichten heen staan ofzo.
     Op laptop kan ik de titel van een geopend niet lezen omdat de header er overheen valt.

     Verder hier in Veenendaal saai, grijs, niet wit, geen rijp. Koters vanmiddag in de auto geladen om 10 km verderop bij de schaapskooi in een prachtige wereld met sneeuw en rijp te gaan wintersporten (sleeën)
     Genoten!

    • Jannes schreef:

     We zijn ermee bezig, is ergens ingeslopen maar moeilijk te vinden waar. Is het nu nog? Hou ons in ieder geval op de hoogte!

 2. Richard schreef:

  Kan ik in de alpen nog een beetjes sneeuw verwachten na de 28 januari als ik het op de kaarten zie wel.
  Wederom top en leuk bericht.

  • Wijnand schreef:

   Volgens het GFS model zit er dan weer een noordwestelijk glijbaan aan te komen met veel sneeuw in de Alpen. Maar goed, dat is verder dan een week vooruitkijken. Eerst maar eens afwachten of deze setting enige consistentie gaat bezitten.

   • Asten (Harmelen) schreef:

    En laten we wel zijn. Er moet in de komende 5 a 6 weken nog wel een metertje bij vallen zo hier en daar.

    Neem ik bijvoorbeeld ‘mijn’ skigebied in de Zillert Arena dan ligt er nu krap 1 meter boven de 2.000 m. Om medio maart onbezorgd te kunnen ‘zomerskien’ dus duimen voor die glijbaan.

    Ennuh, voor de gletsjers zou het ook niet verkeerd zijn. Wat mij betreft de laatste jaren véél te weinig sneeuw gevallen ..Daar moét gewoon nog een metertje of 6 bij de komende 3 a 4 maanden..

 3. Marlies schreef:

  Wat een droom week voor alle mensen die nu in de Alpen zitten (of komende week gaan). Heerlijk die webcam beelden met veel sneeuw, witte bomen en blauwe luchten. Zo zie ik de winterplaatjes het liefst. Duidelijk bericht Wijnand, voorlopig gewoon genieten!

 4. vanDam schreef:

  Duidelijk bericht Wijnand, ik vertrek zaterdag naar Flachau eerst dagen dus iig Kaiserwetter en daarna misschien nog een beetje sneeuw, geen verkeerde vooruitzichten.

  De echte warmte lijkt wel uit de kaarten te zijn verdwenen toch voor de alpen ?

 5. Michael schreef:

  Vanaf zaterdag mag ik een weekje in Oostenrijk vertoeven. Zoals het er nu uitziet belooft dat een erg mooie week te worden. Is er iets te zeggen over de temperaturen aankomende week?
  Thanks voor je mooie weerbericht! (zeker met deze boodschap)

 6. Mark (breda) schreef:

  Yes. Volgende week Lermoos….topcondities!

 7. Vorige jaren janken vanwege natuursneeuwtekort, deze winter klagen over teveel sneeuw, blijft toch
  een apart en raar volkje die Duitsers !
  http://www1.wdr.de/mediathek/video/sendungen/lokalzeit-suedwestfalen/video-schnee-muss-raus-aus-winterberg-100.html

 8. Mark (breda) schreef:

  Geen avondupdate?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.