Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Veel sneeuwmomentjes de komende week met zwabberende sneeuwvalgrens

check ook eens

9 Reacties

 1. Harm (Zutphen) schreef:

  Grand Massif vanmorgen ca 20cm verse sneeuw. Op de toppen blizzard condities, daaronder hemelse poeder op de pistes.

  Op weg naar Samoëns 1600 op de blauwe Dahu piste helaas een lawine gezien (niet zien vallen) waar een paar mensen met sondes aan het prikken waren. Kippenvel over mijn hele lichaam toen ik daar langs kwam, wetende dat er mogelijk mensen voor hun leven aan het vechten waren. Kan er niets over vinden in de media dus wellicht valt het mee. Vanaf half twee was bijna alles weer gesloten dus rustig naar beneden gegaan. Komende nacht komt er volgens locals tot 40cm sneeuw bij. Nu onweert het en regent het hard op 700 meter. Op naar het zwembad en de jacuzzi en sauna..

 2. Erik schreef:

  Ik zie voor de verwachting een bak met regen staan op kaart van snow forecast voor o.a Ellmau woensdag op donderdag en donderdag overdag , in hoeverre klopt dit?

  • frederic schreef:

   lijkt me (jammer genoeg) heel waarschijnlijk.

  • Derso schreef:

   Dit klopt, Ellmau zelf ligt laag en daar vallen nu de klappen. Hou in maart aan dat je onder de 1500m eerder regen valt dan sneeuw. Heb je wel sneeuw tot in het dal dan is dat eerder geluk…

   • Menno schreef:

    Dat is ook wat overdreven. Er is vaak sprake van een golvende sneeuwvalgrens in maart. Dit betekent niet dat sneeuwval onder de 1500 uitzondering is…

    • Jannes schreef:

     Ik zou ook nooit boeken onder 1500 in maart, maar dat is ieder voor zich… Beetje zon en de temperatuur loopt zo al snel hoog op 🙂

 3. Sjors schreef:

  Isola 2000, vanmorgen paar cm sneeuw, daarna binnen 10 minuten onbewolkt. Paar uur stralend weer en toen weer heel plotseling sneeuw. Rond nul , toenemende wind. Ze verwachten hier de komende week verder heel veel zon en sterk oplopende temperaturen.

 4. Johan schreef:

  Vandaag aangekomen in Lauterbrunnen, Zwitserland. Het Jungfraumassief.
  Inmiddels, 20.15 uur, vette sneeuw in het dorp op 796 mtr.

 5. Harm (Zutphen) schreef:

  Nu sneeuw op 700 meter in Samoëns Village..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.