Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Veel sneeuwmomentjes de komende week met zwabberende sneeuwvalgrens

check ook eens

9 Reacties

 1. Harm (Zutphen) schreef:

  Grand Massif vanmorgen ca 20cm verse sneeuw. Op de toppen blizzard condities, daaronder hemelse poeder op de pistes.

  Op weg naar Samoëns 1600 op de blauwe Dahu piste helaas een lawine gezien (niet zien vallen) waar een paar mensen met sondes aan het prikken waren. Kippenvel over mijn hele lichaam toen ik daar langs kwam, wetende dat er mogelijk mensen voor hun leven aan het vechten waren. Kan er niets over vinden in de media dus wellicht valt het mee. Vanaf half twee was bijna alles weer gesloten dus rustig naar beneden gegaan. Komende nacht komt er volgens locals tot 40cm sneeuw bij. Nu onweert het en regent het hard op 700 meter. Op naar het zwembad en de jacuzzi en sauna..

 2. Erik schreef:

  Ik zie voor de verwachting een bak met regen staan op kaart van snow forecast voor o.a Ellmau woensdag op donderdag en donderdag overdag , in hoeverre klopt dit?

  • frederic schreef:

   lijkt me (jammer genoeg) heel waarschijnlijk.

  • Derso schreef:

   Dit klopt, Ellmau zelf ligt laag en daar vallen nu de klappen. Hou in maart aan dat je onder de 1500m eerder regen valt dan sneeuw. Heb je wel sneeuw tot in het dal dan is dat eerder geluk…

   • Menno schreef:

    Dat is ook wat overdreven. Er is vaak sprake van een golvende sneeuwvalgrens in maart. Dit betekent niet dat sneeuwval onder de 1500 uitzondering is…

    • Jannes schreef:

     Ik zou ook nooit boeken onder 1500 in maart, maar dat is ieder voor zich… Beetje zon en de temperatuur loopt zo al snel hoog op 🙂

 3. Sjors schreef:

  Isola 2000, vanmorgen paar cm sneeuw, daarna binnen 10 minuten onbewolkt. Paar uur stralend weer en toen weer heel plotseling sneeuw. Rond nul , toenemende wind. Ze verwachten hier de komende week verder heel veel zon en sterk oplopende temperaturen.

 4. Johan schreef:

  Vandaag aangekomen in Lauterbrunnen, Zwitserland. Het Jungfraumassief.
  Inmiddels, 20.15 uur, vette sneeuw in het dorp op 796 mtr.

 5. Harm (Zutphen) schreef:

  Nu sneeuw op 700 meter in Samoëns Village..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.