lesarcs

Paradiski vandaag!

lesarcs2

En nog eentje. Met dank aan Tim die via Whatsapp een prachtig beeld geeft van hoe het ervoor staat. Op dit moment! Want met de actuele weerberichten weten we dat alles nog wel eens mooi wit zou kunnen worden tot zelfs onder 1500m of nog lager.

verbindingslift

Vanuit de Vanoise Express die Les Arcs en La Plagne verbindt zie je dit! Alles groen onder 1700m zegt Tim.

arc2000a

Dit was Les Arcs gisteren.

plagnebellecote2

Kiekje Plagne Bellecote gisteren.

plagnebellecote

En nog een Plagne Bellecote!

Daar kijken we morgenochtend weer naar. Geniet voor nu van deze plaatjes en vooral ook die van Valentijn van het Kitzsteinhorn vandaag! Let bij die laatste op. Ze steken je ogen uit.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.