lesarcs

Paradiski vandaag!

lesarcs2

En nog eentje. Met dank aan Tim die via Whatsapp een prachtig beeld geeft van hoe het ervoor staat. Op dit moment! Want met de actuele weerberichten weten we dat alles nog wel eens mooi wit zou kunnen worden tot zelfs onder 1500m of nog lager.

verbindingslift

Vanuit de Vanoise Express die Les Arcs en La Plagne verbindt zie je dit! Alles groen onder 1700m zegt Tim.

arc2000a

Dit was Les Arcs gisteren.

plagnebellecote2

Kiekje Plagne Bellecote gisteren.

plagnebellecote

En nog een Plagne Bellecote!

Daar kijken we morgenochtend weer naar. Geniet voor nu van deze plaatjes en vooral ook die van Valentijn van het Kitzsteinhorn vandaag! Let bij die laatste op. Ze steken je ogen uit.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.