Over 5 minuten springen Micky en ik in de auto naar Kitzbühel. Even wat schone CO2 (en H2O) produceren voor de plantjes (je moet iets over hebben voor het goede doel) en dan op zoek naar dat witte snorretje in het bos dat we gisteren al zagen liggen. Drie dagen skiplezier want daarna is het vermoedelijk gedaan. Want het blijft warm.

Vannacht geen vorst op de Hahnenkamm. Helaas. Dus zal het skiplezier binnen een uurtje of twee gedaan zijn. Tenzij het op vrijdag rustig is omdat de meeste Oostenrijkers moeten werken. We gaan het zien.

De meeste neerslag is nu in Zwitserland en Lombardije berekend. Dat is geen feest hoor!

En ook Trentino en Zuid-Tirol liggen midden in de gevarenzone.

Het is een drieklapper. En misschien wel een vierklapper daar.

Aan de noordkant komt toch sneeuw morgen met een sneeuwgrens die heel even naar 1200m zakt. Maar er zal weinig blijven liggen onder 2000m. Mijn BV faalt denk ik. Klein slagje om arm nog. Enne … vooral dus geen winter in zicht. Helaas. Wie speurt mee op de weerkaarten waar de winter al wel toeslaat. Yin en yang! Fijne dag allemaal. Laters!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

17 reacties

Gesloten voor reacties.