Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Ook vandaag weer mooie plaatjes onder meer uit Val Gardena, Die Tauplitz en Les Menuires

check ook eens

5 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Huh niemand suggesties voor meer mooie plaatjes? 😉

 2. Marco schreef:

  Iedereen druk vandaag denk ik. prachtig plaatje van Feldberg

 3. Roy schreef:

  Ik heb op die heuvel (Seebuck) een keer geskied. Was meen ik op een bijzonder vroege 28 oktober meen 2007 of 2008. De zomer gondels hingen er nog in. Er viel de dag ervoor een bak sneeuw en met me gekke kop s’nachts spullen gepakt en zijn we zo naar het Schwarzwald gereden. Was niks geprepareerd maar de piste was volgens de website geopend. Rond een uur of 13.00 bleek de thermometer in de auto 17 graden aan te geven op het parkeerterrein. Ik zweette me helemaal kapot in de winteroutfit! De sneeuw smolt gewoon weg terwijl je er naar keek!! We zijn er toen maar mee opgehouden en s’avonds zat ik thuis weer op de bank met een (diepvries)pizza ..en bijna 1400 km verder. 🙂

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  In Les Portes du Soleil:
  http://m.webcam-hd.com/chatel/morclan

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.