Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste hutten of maak er zelfs een 4-daagse wandeling van!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Vandaag voor het laatst verdriet van België en hoe gaat dat naar Nederland?

check ook eens

3 Reacties

 1. Mooi bericht weer Hajo !
  Voorbije nacht onweer over ons heen gehad; veel regen en snel op mekaar volgende bliksems en wat gedonder. Al bij al viel het aardig mee, heb al erger meegemaakt hier waarbij er minstens het dubbele aan neerslag viel. Nu een troosteloze dag, lijkt wel of het Allerheiligen is; zwaar bewolkt, windstil, regen en amper 21°C.
  Ik zie dagelijks koolmezen voorbijkomen die zich volproppen met pindanoten, zou dit een voorbode zijn voor wat komen gaat?
  Vorig jaar, na de strenge en lange winterperiode, waren ze rond dezelfde tijd nauwelijks te zien, nu zijn ze dagelijks talrijk en permanent aanwezig.
  Ik zeg, sneeuw eind augustus voor de Alpen en vanaf medio september diep winters voor LL. 🙂

 2. frans schreef:

  Hallo

  Sinds een paar jaar lees ik met veel plezier jullie berichten.
  Nu wil ik graag beroep doen op jullie expertise . Vrijdag as ga ik trouwen en kunnen jullie mij vertellen of het droog gaat blijven er zijn nogal verschillende berichten.
  Het gaat om de omgeving van loppersum dat is noord Groningen

  Alvast bedankt gr Frans

 3. Viking (Harmelen) schreef:

  Dag Frans,

  ondanks het feit dat ik niet tot de experts behoor wens ik je alvast een mooie dag toe. De kans dat het droog blijft schat ik gezien de berekeningen van de diverse modellen erg hoog in.. Wat dat betreft maken jullie een goede start !

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.