Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Vandaag gewoon even helemaal stil zijn van de schoonheid van de Franse skigebieden

check ook eens

16 Reacties

 1. desnaH schreef:

  Wat een heerlijke plaatjes allemaal. 1ste week krokus (Noord-Nederland dus) naar @Valmorel. Het zou toch mooi zijn als de zon nog wat blijft schijnen na aankomende week ;-). Niet alles kapot skiën dus aub.

 2. polleke schreef:

  Super mooie plaatjes uit Frankrijk, hopen dat het ook zo mooi blijft!
  Ik heb al wat meteofictie kaarten voorbij zien komen die er erg treurig uitzagen voor eind februari wat temperatuur betreft.
  25/2 een weet in La Plagne dus laat het nog maar even zo

 3. tsfo schreef:

  Chatel inderdaad schitterende omstandigheden. Heerlijk kunnen skien en is een aanrader voor iedereen. Vanaf midden Nederland een 850 km makkelijk te doen.
  Nu temp rond de -1/-2 in het dorp en momenteel bewolkt. Vandaag zo nu en dan wat zon gezien en dan is het zo mooi in de bergen.
  Groeten uit Chatel

 4. RWVH schreef:

  Lange termijn moeilijk te voorspellen maar volgens Wetter.AT wordt Oostenrijk erg slecht achter volgende week. Warm zonder zon en wat sneeuw/regen……. Laten we hopen dat het allemaal nog anders gaat lopen.

  Door gebonden te zijn aan de voorjaarsvakantie hebben we al een aantal slechte jaren achter de rug.

 5. Guido schreef:

  Mooie foto van La Clusaz ga er met de Krokusvakantie voor de eerste maal naar toe Hajo.

 6. Inderdaad, plaatjes om van te smullen! Zo stel ik mij winter en wintersportvakantie in de Alpen (oost, zuid, west of noord) steeds voor; dik pak vers poeder, lekker koud en zonnig. Kaiserwetter!
  Nog 8 x slapen en dan richting het mooie Lechtal. 🙂

 7. Roy schreef:

  Prachtige plaatjes! Zover ik weet hoort Pralognan-la-Vanoise niet bij Paradiski. Misschien verwar je het met Champagny-en-Vanoise? Het ligt er natuurlijk wel in de buurt. Allemaal mooi! 🙂

 8. Johan schreef:

  Wij vertrekken zondag naar Oostenrijk, dus hebben geluk wat het weer aangaat.
  En och, de afgelopen jaren waren zowel met Kerst als in andere periodes niet optimaal. Het blijft ook als je vrij bent in je keuze qua tijd moeilijk om de “juiste” periode te kiezen. Het weer maakt eigen keuzes en je kan geluk of pech hebben.
  Iedereen die met de krokus gaat, veel geluk qua weer en veel plezier.

 9. Harm (Zutphen) schreef:

  Prachtige plaatjes! Zo maar eens bespreken waar wij over 3 weken heen gaan..

 10. Sjors schreef:

  Isola 2000, hele dag bewolkt , droog , net onder nul, afnemende wind. Al met al; top condities. Begin van de avond weer begonnen met sneeuwen ( heel licht ) De afgelopen 11 dagen maar 1 met zon. ZEER UITZONDERLIJK voor hier.evenals de hoeveelheid sneeuw ( 90-180 cm is ook aan de zuinige kant, maar meer dan voldoende met vnl. grasondergrond ) Morgen nieuwe kansen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.