Aanhoudend mooi weer sublimeert de sneeuw ook hoog in de bergen zoals hier bij het berghotel Rudolfshütte. Mooi te zien hoe de verbouwing helemaal is afgerond.

Zoek de 10 verschillen. De camera is exact op dezelfde plek en zoom gebleven. Veel meer familiekamers. Voor echt een briljante zeer betaalbare vakantie met jonge kinderen.

Hier de teflon in volle glorie op de kaart voor overmorgen.

En dan aan het einde van de berekening en heftige koude-uitbraak naar Oost-Europa.

Met ook in de Lage Landen nachtvorst. Beetje Siberisch al. Tja ergens in november gaat het natuurlijk gebeuren. In 2010 hadden we nog 20 dagen te gaan tot een volle maand sneeuwbedekking thuis in Nederland.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

23 reacties

Gesloten voor reacties.