Mijn nieuwe GoPro maakt de allermooiste kiekjes en die zul je dus ook hier regelmatig gaan zien. Voor hoe lang het duurt, want spoedig zal ik weer in Nederland zijn tot ik in december weer naar Oostenrijk trek. Deze en volgende week nog Nederlanders maar daarna gaat het seizoen langzaam aflopen hier in Zell am See Kaprun. Ik ga een flink stuk fitter terug naar Nederland dan hoe ik het verliet. Ben echt weer afgetraind. Vandaag een passagier trouwens die zeer mager en zeer fraai gespierd was. Gevalletje sportschool, maar nee… hij was stratenmaker en een van de beste!

We hebben morgen nog vluchten tot 13.00 uur staan, maar het gaat al zeer de vraag worden of dat wel lukt. Het kan vriezen of dooien. Het kan twee uurtjes eerder of later gaan onweren. Kun je heel mooi een peil op trekken door de ontwikkeling van de wolken te volgen de hele dag. Niet continu aanstaren die wolken maar juist om het kwartier even goed rondkijken. Dan zie je de verschillen. Leg ik nog wel eens uit in een video. Misschien morgen wel haha…. singing in the rain. Altijd vrij met slecht weer met deze job.   

Nou gewoon een stukkie koeler verder! Vanaf dinsdag super lijkt me. Vandaag moest ik nog een keer echt afkoelen en dat deed ik in het schitterende zwemmeer van Niedernsill. Kent iemand het?

Enne… flinke pis in Nederland de komende 10 dagen… Natuurlijk halen de Alpen die aantallen ook. Maar dat is een heel ander klimaat. Zon en klaterregen wisselen zich hier abrupter af. Wat we morgen dus gaan zien. Staar je nooit blind op één weericoon voor één dag op je bestemming dan.

Categorieën: Avondupdate

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *