#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Van je stoel vallen van sneeuwverwachting van Oostenrijkse weerdienst

check ook eens

130 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Tja, uitgaande van Bergfex valt er de komende 10 dagen 210 centimeter bij op de top van de KönigsleitenSpitze..absurd

  • Asten (Harmelen) schreef:

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Screenshot_20181230-081024_Samsung-Internet.jpg[/img]

 2. Jan schreef:

  Het leven is oneerlijk. 0cm sneeuw in het groene dal van val gardena. Maar het is de Oostenrijkliefhebbers gegund

 3. Tim/hochkonig schreef:

  Het dumpt hier in hochkonig en dat gaat de hele week door. Nieuwe records dit jaar?

 4. Jorne schreef:

  Je kan mij bestellen! Als ik ergens naartoe kom neem ik de sneeuw mee 😉 bieden voor de prijs

  • Valentijn schreef:

   Kom dan maar naar Piesendorf! Hier nog regen met soms een kort momentje wat sneeuw. Ik open de bieding met 5 Euro en een biertje in de lokale kroeg 😉 Hajo mag ook mee.

   • Jorne schreef:

    Tsjonge Valentijn hoe krijg je het toch elke keer voor elkaar die regen.. Stook je met je dakraam open? Naja de sneeuwgrens zou nog wat moeten dalen en hij is al in de buurt zo zien we in Zell am See:
    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/0900_lm.jpg[/img]

    • Valentijn schreef:

     Echt waar he, haha! We beginnen het ons inmiddels ook af te vragen… mijn vrouw is nu in Saalfelden (dat nota bene lager ligt) en meldt zwaarste sneeuwval. Maar de sneeuw is vlakbij, kort boven het dorp zijn de bomen lekker wit. Komt nog wel!

     • Eric | schreef:

      In het Brixental is het niet anders……1 natte kledder bende…maar we gaan maar even boven kijken daar sneeuwt het….

     • Hans schreef:

      Hoe hoger je komt/bent des temeer kans op sneeuw ipv regen. Dat zal ook NIET/NOOIT anders zijn/worden Eric Fan: eerder regel dan uitzondering vanwege de (lage) ligging van de camping pak ‘m beet ca. 800 m. ? Misschien komende week gelukkig toch tijd vrij maken om te (kunnen) scheppen………. 😉

     • Eric | schreef:

      Hans, Vandaag zijn er juist andere dorpen die LAGER liggen dan de 805 meter die volop in de sneeuw zitten…… Maar dat is je waarschijnlijk ontgaan 🙂

     • Hans schreef:

      Saalfelden…..etc. Heb het gelezen Eric. Oorzaak? Gezien de (klaagmuur) laatste jaren, uitgezonderd winter 2017/2018, bij mij de vraag: hoe was het gemiddeld met de hoeveelheid sneeuw daar bij jullie in het dal en op de camping vanaf ca. 1990/2000 ? Dat zou ik weleens willen weten……. Of is het xxx wat Asten zegt? 🙂

     • Eric | schreef:

      Hans de laatste 8 jaar was het voor de helft prima… een aantal jaren op rij was het niet te best maar dat was niet alleen hier zo dat gold voor vele gebieden < 2000 meter.

      Kijk je weer naar de maand januari dan was het altijd goed skiën in deze maand.

      Maar wat ik heb begrepen van vandaag dat was de windrichting. Wij die in het Brixental zitten hebben waarschijnlijk de warme wind gekregen die vanuit Munchen kwam…. Het dal bij Ellmau, 1 dal naast ons, daar was het ok. Ik heb zelfs begrepen dat Pinzgau ook prima was….. ach iemand had waarschijnlijk een deur open laten staan waar goed is gestookt…..maar is wel raar dat alle plaatsen om je heen sneeuw vangen….. Laten we het maar snel vergeten. Verwacht morgen ook niets maar van de week wordt het flink kouder met sneeuw kansen ….maar dan hebben we een ander probleempje…daar zul je Stefan best over horen 🙂 Veel wind verwacht ik, liften gesloten etc….. en had ik het al over het zicht gehad…vandaag moest je op braille les om naar beneden te gaan…. Stefan kom er maar in 🙂

  • Marcel www.weerstationluyksgestel.nl schreef:

   Ga dan 8 maart ff in Gargellen kijken en neem ook nog een meter weg zodat wij weer krijgen wat ons toe komt vanaf 9 maart.

   Marcel Pijpers
   http://www.weerstationluyksgestel.nl

 5. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Eergisteren werd er alleen sneeuw ten oosten van Innsbruck voorspeld,nu inmiddels 15 cm neuschnee in Seefeld Tirol ten westen van Innsbruck.and still counting!!!

 6. Jannes schreef:

  Fucksake! Wat een situatie ineens voor Oostenrijk….

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Schermafbeelding-2018-12-30-om-09.39.17.png[/img]

 7. Mark (Breda) schreef:

  Oosten’sneeuw’rijk

 8. Hjs schreef:

  40 jaar geleden. https://www.vwkweb.nl/userfiles/ws_archief/ws_1979_02.pdf

  toen er nog wel soms winter was

 9. Stefan Kaptein schreef:

  Ik begrijp er even helemaal niks meer van. Lees hier dat bij Hajo dikke sneeuw zou vallen. Hier in Brixen im Thale in het dal gewoon weer warm water.

 10. Remko schreef:

  De modellen geven ook in de LL op termijn enkele oplossingen die voor wat kou gaan en mogelijk sneeuw vanaf de 10e. Het schuift steeds verder vooruit. En de mist tijdens de jaarwisseling zal zoals ik al eerder schreef meevallen. Kruitdampen ja, nevelig ja maar het vuurwerk zal goed te zien zijn. Niet aan mij besteed maar leuk om te zien. En de winterbeelden laten zien hoe het sneeuwt en hoe laag zelfs. Onverwachte cadeaus zijn het leukst. Nu hier nog. En Hajo wat die vliegbewegingen betreft, Innsbruck heeft ervaring dus zal wel meevallen.

 11. Roy schreef:

  Poehh wat mooi zeg voor de Oostenrijkgangers!! In het Europese model blijft het maar sneeuwen daar. Tot aan 9 januari aan toe zelfs! Het is ze gegund. Voor de Franse wintersporters schijnt bijna elke dag de zon, ook fijn maar tot 9 januari volgens EC00h 0,00000000 millimeter sneeuw! Das toch wel jammer.

 12. Martijn sonnenberg schreef:

  EC lijkt op dit moment wel beter op te zitten dan het GFS model. De lange termijn die EC berekend (de bekende worst) neigt ook naar winterse setting bij ons. Benieuwd of dit model de koers van het weer goed in de peiling heeft

 13. sneeuwfanaat(Ron) schreef:


  Seefeld dorp

 14. Jeroen schreef:

  De modellen hebben ons allemaal tuk, of zijn ze gewoon verkeerd geprogrammeerd. Of zijn er wat lijntjes over het hoofd gezien, en sluipt de kou nu ineens vol binnen.

 15. Hajo schreef:

  Bericht helemaal af nu!

 16. Jorne schreef:

  Wat een heerlijke beelden! Ik kan niet wachten om die kant op te gaan

  🙂

 17. Krelis schreef:

  Gisteren naar huis gegaan vanuit piesendorf.
  Als ik alle beelden zo zie zou ik bijna terug gaan

 18. Pimb schreef:

  Had m al bij het andere bericht geplakt! Maar Hochkönig gaat richting de 2m tm zondag! Ga er 20 januari naar toe dus top!

  Bijna, met de nadruk op bijna, medelijden met de mensen die er nu zitten

 19. joke,riederalp schreef:


  Hier niets te klagen.

 20. Marco schreef:

  Wat een hoop sneeuwval ineens. GFS berekende tot gisteren vrijwel niets aan sneeuwval ten westen van Innsbruck, maar nu staat er toch ook daar behoorlijk wat sneeuw in de planning (en het sneeuwt nu al).

 21. danisnow schreef:

  Fantastisch nieuws over meer sneeuw in Oostenrijk. In Les Arc ligt meer dan genoeg en heb ik liever zon de hele week
  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/B1D12461-83CD-451E-9509-8C7EFB1C9C87.jpeg

 22. Marcel schreef:

  Vergeet ook vooral de winter 1998/1999 met de Lawine in Galtur.
  Zie deze site.
  https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/395774/het-drama-van-galtur-1999

  Ik zelf zat de week voorafgaand aan de Lawine van Galtur, in Leogang. Deze week was ijzig koud met minima van meer dan 20 graden onder nul. Elke dag sneeuw en sommige dagen sneeuwde het zo hard dat je kon tiefschneeskieen op de pistes. Zelfs een dag een stuk achter een Local gelopen over de kam van Saalbach naar Leogang terug toen de liften werden stopgezet ( Sportbahn Asitkogel 6er was dicht )en er dus geen verbinding meer terug was naar Leogang. Achteraf zaten we gelukkig in een gebied waar je veel tussen de bomem skiet, wij hebben de hele week nog kunnen skieen, dat konden ze in de hoger gelegen gebieden niet zeggen. Zal me altijd bijblijven.

 23. Moes schreef:

  Westelijk Oostenrijk (Galtür) valt nu nog net buiten de boot. Maar als de sneeuwval nog een klein beetje opschuift naar het westen… bingo!

 24. Ferdinand schreef:

  Hier in rauris(1000m) hele dag sneeuw. Tot nu toe 10/12 cm gevallen.

 25. Hans schreef:

  GFS 06 (pas) vanaf 240h mogelijkheden maar tot die tijd de welbekende
  NL EUROHOOGKNALLER. Hadden we in januari eerst 2 flinke stormen nodig om koud winterweer te krijgen……. deze (komende) winter ook?

 26. Wessel schreef:

  St. Christoph heeft denk ik al zo’n 25/30cm te pakken. Net ff rondje op de skischool schoon geschept, maar het blijft maar gaan (scheppen met de sneeuwkraan open haha). In ieder geval valt er meer dan voor vandaag voorspelt was. Voor morgen voorspellen ze hier rond 10cm, ik denk (hoop) meer!

 27. Eric | schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181230_125707.jpg[/img]

  In Skiwelt Hochsöll valt sneeuw…. stefan is net aan het scheppen geweest met zijn ski en heeft iemand (sydney) geholpen die zijn skibril naar beneden liet vallen, uit de lift dus. Bril onder de sneeuw gekomen maar gevonden. Nu maar wachten op de megadump

  • Jaco schreef:

   Eric, Waren er veel liften open? Ik ben in Mittersill, gondel ging dicht, alleen nog van mittelstation naar dal. Ben de auto gaan halen en konden nog skiën bij de Pass Thurn, Resterhöhe.

   • Eric | schreef:

    Er was maar 1 lift dicht waar wij voorbijkwamen en dat was de lift naar de Hohe Salve vanuit Hopfgarten…vanuit Söll ging die wel omhoog.
    Maar met veel wind is het juist goed om in een laag gebied te gaan skien ……

 28. Markiemark schreef:

  Hier in Wagrain is al zeker in het dal al 40 cm gevallen! En het blijft maar door gaan. Zoals het er nu naar uit ziet alleen dinsdag nog wat zon……misschien een advies voor Eric op de camping in Brixen eens een nieuwe plek uit te kiezen??

 29. Markiemark schreef:

  Ik bedoel uiteraard Stefan!

 30. Eric | schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181230_150400.jpg[/img]

  Helaas vandaag heeft het niet zo mogen zijn. Morgen weer nieuwe kansen en rondes…..

  • Marcel schreef:

   Bizar de verschillen op zo’n korte afstand. Maar ook in het Brixental zal het wel goed komen , misschien geen 50 cm, maar ach 10 cm is voor het aangezicht ook prima toch. En als Stephan dan graag wil scheppen ( ik snap hem best ) dan schept hij die 10 cm bij de buren er ook maar bij

  • Moes schreef:

   Poe, dat ziet er niet erg winters uit… hopen op morgen

 31. Stefan Kaptein schreef:

  Hier in Skiwelt eigenlijk de hele dag wat mot sneeuw, dus geen grote hoeveelheden. Als ik moet inschatten hoeveel er is gevallen dan denk ik dat ik met 10 cm al aan de hoge kant zit. In het dal is 0 cm gevallen. Bizar hoe groot de tegenstellingen zijn op zo’n korte afstand.

 32. Wat zou ik graag eens van mijn stoel vallen, voor een voorspelling van flinke vrieskou in de LL want dat zit er komende week alweer niet aan te komen.
  Ik zie enkel temperaturen tussen +5 en +10°C voor komende week op de KMI app.
  We blijven volop duimen… 🙂

 33. Ski Magic schreef:

  In Obertauern sneeuwstorm en aantal liften dicht sinds de middag. Je ziet bijna geen hand voor je ogen…als dit de ganse week blijft duren… niet leuk…
  Toch straks een après skietje meepakken op de Lurzeralm

 34. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/3735B515-159B-4328-A233-68B454E09C66.jpeg[/img]
  Dit jaar nog geen problemen met het bankje uitscheppen.

 35. danisnow schreef:

  Hier in Les Arc heerlijke eerste skidag gehad met heerlijk weer en goede pistes. Ook de kids hadden het super!
  [IMG]https://www.mupload.nl/img/bz1ppv69hgj.jpg[/IMG]

 36. Jaco schreef:

  In Mittersill, Kitzbüheler Alpen veel dicht vanwege de wind. In het dal drab, boven schat ik een cm of 30. Uiteindelijk een paar keer de Resterhöhe lift gepakt na de auto gehaald te hebben. Morgen hopelijk minder wund. Iemand een tip voor een meer windluw gebied in de buurt?

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/IMG_20181230_110746.jpg[img]

 37. Talitha schreef:

  Ondanks het feit dat er weinig (lees: geen) sneeuw is gevallen de afgelopen weken, vinden wij de condities in La Norma meevallen. Pistes zijn hard en ijzig, maar goed te doen. Kwestie van je verstand gebruiken…. Tandje terug. Wel al 3 of 4 keer de banaan voorbij zien komen met passagier….. Sneeuwkanonnen staan ‘s nachts aan…. Dat scheelt enorm.

 38. Martijn sonnenberg schreef:

  Gfs lijkt toch weer richting EC te plooien. Bijzonder om te zien is dat het laatste deel van de run, met de teruggeschroefde details, keer op keer strakke depressie circulatie laat zien. Zou bijna zeggen dat dat een bug is in het programma

 39. EKlop schreef:

  26ste ben ik weer terug in skiwelt, laat het maar alvast sneeuwen. Ik verwacht wel weer een ludiek filmpje van Eric | en Stefan

 40. Ron schreef:

  Oh ja, waar dan?

 41. Hajo schreef:

  Straks om 21.00u Facebook live! Daarna de avondupdate op de site.

 42. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Nog 1 dan vanaf het Seefelder langlauf plateau.Geweldig wandelen vandaag
  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181230_113850.jpg

 43. Ilona van Dam schreef:

  Westendorf dikke drama vandaag. Hele dag regen in het dal met veel wind. Ik wacht nog altijd op de beloofde sneeuwval. Het is nu gewoon herfst. Morgen wel de beloofde sneeuw? Groene dalen zijn nog geen verledentijd Hajo…

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Ilona,Ik vrees dat morgen ook kantje boord Word voor de skiwelt dorpen.Woensdag komt mijn inziens pas de echte sneeuw in de dalen aldaar!!

 44. Hajo schreef:

  Ik was even ziek van de mislukte Facebook Live uitzending. Dat bedierf mijn lol in een avondupdate…. heb het eindelijk uitgezocht. De 4G mast is gewoon te ver weg van hier. In de toekomst kan ik daar dichterbij gaan zitten! Maar ze hebben wel mooie skiliften hier! Daarom maar dit bericht gedaan: https://wintersportweerman.nl/eerste-rit-nieuwe-schernthannbahn-hopfgarten-met-heftafel-voor-de-kids-109050/

  • Moes schreef:

   Bij het mislukken van je live uitzending is een avondupdate dan toch wel het minste wat je kan doen voor je trouwe volgers?? Nee, dan kom je met een slap aftreksel over een lift…
   Misschien tijd om helemaal maar te stoppen met deze site. Beter op je hoogtepunt, maar daar ben je al een tijdje overheen.

   • Jurgen schreef:

    Belachelijke reactie Moes vanwaar die frustratie. Live video kan je bekijken op de Facebook pagina.

   • Matthijs schreef:

    Zeg dan niks zeg… beetje gefrustreerd persoontje moes?

    Interessante ontwikkelingen in de stratosfeer. Pv in drie delen? Hopelijk mooie 2 helft van januari en februari 🙂

   • Maurice schreef:

    Nou wat een sneue reactie zeg! Volgens mij zegt hij namelijk dat er nog een update komt. Gefrusteerd mannetje Moes!

    • Moes schreef:

     Ach ik ben een volger van het eerste uur en vind het jammer dat het hier zo hard achteruit gaat de laatste tijd. Dat wordt hier ook regelmatig geuit door meerdere mensen maar dringt geloof ik niet echt door bij Hajo. Dit gaat gewoon de ondergang worden van deze eens zo mooie community, doodzonde! Ik hoop echt dat de ogen op tijd open gaan en het tij nog gekeerd kan worden maar ik zit echt tegen afhaken aan…
     @Maurice, als jij echt denkt dat er vanavond nog een update komt wens ik je veel succes met wachten 😉

 45. Erik schreef:

  Ik begin me echt zorgen te maken over updates vakantie verkeer etc. Site loopt echt wel hard achteruit met updates en informatie op het moment. Vooral nu dr sneeuw echt volop valt in Oostenrijk . Valt mij ook echt op wat dat betreft heeft moes gelijk.De manier waarop is jammer.

 46. Moes schreef:

  Misschien had ik het iets genuanceerder kunnen brengen, maar soms hebben harde woorden meer effect. Let’s hope so.

 47. Moes schreef:

  @Hans, ik ben normaal niet zo’n wegloper maar dit is misschien hopen tegen beter weten in… lees hier al een stuk minder mee, maar zo nu en dan kan ik het toch niet laten even te kijken in de hoop dat de opwaartse lijn weer gevonden is. Tot op heden zonder resultaat helaas

 48. Roland Bodegraven schreef:

  Misschien heeft hajo ook een leven….

 49. Dennis H. schreef:

  Moessie, er zit een knop op je tv. Die helpt je zo uit de puree. Die knop zit ook vast op jouw laptop.
  Hoe vaak heb je hier al contributie betaald? Nog nooit toch zeker? Waarom dan toch klagen alsof je aandeelhouder bent? Alsof je groot onrecht wordt aangedaan als het allemaal wat minder of anders is dan vroeger? Hajo schrijft wat op internet, dat mag iedereen lezen, en van vinden wat ie wil. Maar je mag er geen eisen aan verbinden. Dus als het je niet bevalt, lees je toch niet. Of beter….www.wintermoesman.nl oprichten en laten zien dat je het beter kan. Jarenlang als ondernemer, zoals Hajo, alle ballen in de lucht houden, dat sloopt je soms. Ik weet er alles van. Dus even wat.minder berichten of zelf de verkeersinfo opzoeken, ik doe het zonder problemen. Hajo, gefeliciteerd. Geniet van de winter in Hopfgarten,

 50. Jorne schreef:

  Het blijft voorlopig droog in de Franse Alpen, gelukkig wel redelijk positieve berichten over de pistes maar daar zijn ze toch meer sneeuw gewend… zelfs de kansen tussen 5 en 10 januari zijn nu vakkundig weggewerkt, de uitdiepende depressies kunnen het Eurohoog niet aan. We blijven duimen!
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/graphe3_1000_563_458___.gif.png[/img]

 51. Jorne schreef:

  En wat een verschil met Oostenrijk, ik zeg gewoon een droomensemble! Zag vandaag al spectaculaire plaatjes uit bijvoorbeeld Hochkönig voorbij komen, kan je nagaan wat daar over een week ligt. En ohja zelfs het schitterende Brixental lijkt z’n portie te gaan krijgen met temperaturen op 1500m hoogte lager dan -10, dat kan toch bijna niet stuk zou je denken?
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/graphe3_1000_768_318___.gif.png[/img]

 52. Jorne schreef:

  Voorlopig zal de bezem goed genoeg zijn maar het sneeuwt nu wel lekker door op DE camping!!!
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/brixen.PNG[/img]

 53. Kris Mampaey schreef:

  Het blijft op de site hier opvallend stil over de omstandigheden in Frankrijk. De kansen op verse sneeuw voor de komende periode zijn om te schreeuwen, te bleiten om het op z’n Antwerps te zeggen.
  Het kan goed zijn dat de omstandigheden op de piste nu nog redelijk tot aanvaardbaar zijn, maar tel daar nog eens 10 dagen bij zonder sneeuw, en dan ben ik toch wel benieuwd of er überhaupt nog te skiën valt.
  Vorig jaar zelfde periode kon je op sommige plaatsen in Frankrijk, zoals Tignes, niet buitenkomen vanwege het lawinegevaar, laat staan om de pistes op te gaan.

  • Robert schreef:

   ik zit vanaf zaterdag in joue du loupe. op de webcams ziet alleen onderste stuk er niet super uit verder is het volgens mij nog prima te doen. kanonnen staan ook gewoon nog elke dag aan en dat maakt het denk ik toch wel een stuk beter. we zullen zien

   • Robert schreef:

    ik doe wel een update volgende week

    • Kris Mampaey schreef:

     Ik zit vanaf 20 januari in Samoëns 1600

     • Roy schreef:

      Het wordt wel flink kouder en dat begint 1 januari eind va de middag al in te zetten. Nee geen sneeuw wel veel uurtjes zon en als het maar flink koud is komt het met de pistes wel goed. Hoor toch ook voortdurend goede berichten over de condities uit de Franse gebieden. De hogedruk met lage luchtvochtigheid heeft de sneeuw maar weinig aangetast afgelopen dagen. Ik ga zelf zaterdag ook die kant op. Heb vertrouwen in de jarenlange ervaring van de pisteurs aldaar. Komt wel goed!

 54. Dennis schreef:

  Hier in La Clusaz (1100 m) prima skiën tot in het dal!
  Volle bak zon!
  Gewoon super!

  • Roy schreef:

   Ik had het nog niet gezegd of… 😉 Fijn om te horen Dennis! Bedankt voor je update.

   • nils schreef:

    Dat La Rosiere gewoon top was wist je al…
    We zijn de laatste dag ook nog wat meer in la Thuile gaan skien/boarden maar daar was echt de helft dicht en alles onder de 2200 IJS!! Het had daar vreselijke gewaaid van 20 tot 23 december waardoor de pistes kaal gewaaid waren en ernaast ook. Jammer maarr des te meer een reden om terug te keren naar dit topgebiedje. Als alles pistes open zijn dan kom je helemaal niemand meer tegen 😉

 55. Spyfromthesky schreef:

  Je wilt niet qua winterweer voor de L.L. in mineur schrijven, maar de feiten zijn nu zo zelfs, dat wederom een dag verder de kansen voor de L.L. afnemen en gewoon verslechteren zelfs qua meteofictie.

  Het grootste drama blijft de grote complexe hoge druk van de Azoren. Dat bewijst het ook wel omdat gisteren met een druk van 1035 het gewoon even regende in Dordrecht. Dit soort grote complexen nemen gewoon veel warme vocht mee, zeker als de ligging zoals nu nog eens bagger is.

  Ook een Russisch hoog ontbreekt al weer een tijdje en daar wordt het ook relatief warmer.
  Je zou bijna uit frustratie de hardste knallers willen kopen, maar ach, de voordelen zijn dat alleen hardlopen eigenlijk nu de sport is in de L.L. die eigenlijk het beste uitgeoefend kan worden, qua temperatuur, wind en regen en dat is toch wel als enige een positief puntje wat je eruit kunt halen.

  Helaas door de verkeerde liggen van dat o zo verkeerde hoog, krijgen we nog weinig zon en het is ook niet zo droog om goed te kunnen skeeleren.

  We kunnen vandaag de 10 graden plus in de L.L. als laatste dag van het jaar en tevens de eerste dag van het jaar meevieren.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.