Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Van alles wat rond de Middellandse zee en een voorzichtige verwachting voor een waarschijnlijk wisselvallige paasweek

check ook eens

9 Reacties

 1. Bert schreef:

  Wow, veel onzekerheid nog. Wij zijn mooi-weer-skieers 🙂 en twijfelen nog enorm of we wel moeten gaan rijden morgen.

  Wat verwacht je voor Lermoos lang weekend vanaf vrijdag tot maandag?

 2. Joke,riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/7816083035.jpeg Vanochtend veel zon, tussendemiddag bewolkt en nu begint de zon weer te komen….. Min 1 graden en zwakke wind.

 3. Ann schreef:

  Is het mogelijk om de komende dagen, voor de paasvakantie, ook een weerbericht te krijgen van de Lage Landen ?

 4. Ronaldo schreef:

  Leo memoreerde er aan aan. Een hele dikke zandstorm boven de Middellandse Zee vandaag. Mooi vanuit het satellietraampje te zien. 😉

 5. Bart schreef:

  Vraagje welk effect geeft het in eigenlijk in de alpen als het onder de 1500meter giet van de regen en daar snachts dan terug op sneeuwt? Kunnen ze zo de pistes blijven onderhouden of gooien ze die dan makkelijkshalve toe? Misscchien nog tips hoe het best droog blijven tijdens regen in een skipak?
  Hoop dat het beetje gaat meevallen, als er veel wind staat gaan we verplicht zijn van laag te blijven 🙁

  • Joke,riederalp schreef:

   Skipak inpregneren( met spuitbus of beter in wasmachine) Te koop bij de goede sportzaak……maar meer keus in de wintersportgebieden.

 6. Harry van den Berg schreef:

  Winterberg is nog belachelijk goed en met nagenoeg alle hoofdpistes op Herrloh, Poppenberg, Bremberg, Sürenberg én Kappe (1,3,4,5,6,7,8,9,10,10a,12,13,14,22,23,25) open en in vaak zeer goede staat met nog steeds erg veel sneeuw. In de middag wel wat papperig, maar ‘s ochtends vaak lekker griffig.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.