Val Gardena verlengt het zomerseizoen tot eind oktober. Dit jaar kun je puur nazomeren in het mooie Val Gardena. Met grote diversiteit aan flora en fauna, en een plekje op de Unesco Werelderfgoedlijst is Val Gardena (Zuid Tirol, Italië) de perfecte zomer bestemming om nog tot eind oktober te bezoeken voor wat fantastische ervaringen. Zoals onder andere een Eco-bike tour. Je kunt er “Electronic” bikes huren en gebruik maken van professionele routekaarten en gps gegevens. De mountainbikes met een elektrische hulpmotor is steeds meer in opkomst, Daarmee kun je de mooiste mountainbiketochten in Val Gardena maken zonder dat je daarvoor moet afzien. Prachtig toch? Hoef je niet de hele tijd naar de grond voor je te kijken omdat je helemaal stuk gaat bergopwaarts;-) Bekijk de Val Gardena Active Site voor alle activiteiten.

Huttentocht weekend-package
De dag kun je ook goed beginnen met een ontbijt en een yoga-sessie, of een zonsopgang wandeling. Maar kom op.. Aktie willen we toch zeker? Wat je ook nog hebt, en wat ik persoonlijk erg cool vind, is dat je flinke wandelingen kunt maken naar diverse berghutten die werkelijk waar op de prachtigste locaties staan. Je kunt de informatie over de bergen en liften downloaden met de applicatie “Dolomiti Supersummer AR” De APP is voor zowel iphone als voor Android te downloaden via de website van Val gardena. Naast deze applicatie kun je ook handige gids met verschillende routes downloaden. Kijk nou eens hieronder naar de plaatjes. Prachtig toch! Stel je voor dat je wakker wordt met een laagje poeder! Wat een uitzicht heb je dan.
hikingvalgardena hikingvalgardena1

Zeg nou zelf, Wonderschoon toch? Wat zullen de meeste mensen zich vervelen zonder computer, televisie, laptop, wordfeud, candycrush etc.. Tot elkaar komen, samen communiceren, luisteren naar elkaar, en puur op de natuur letten en haar schoonheid. De nachten zijn ook nog echt pikdonker, zonder lichtvervuiling. Je kunt er pure rust vinden, gezelligheid, en wellicht romantiek.
Val Gardena.. Heb er de laatste tijd veel over gelezen, maar wat een prachtig gebied. Ik zet hem op mijn “to-do list! Getrainde wandelaars boeken de Huttentocht weekend-package van 10 tot 14 oktober 2013. Tijdens de tocht leg je lange afstanden te voet af en overnacht je in berghutten. De tocht wordt begeleid door een gediplomeerde gids.


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

3 reacties

Gesloten voor reacties.