Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Val d’Anniviers de speelplaats voor wintersportliefhebbers

check ook eens

4 Reacties

 1. smette schreef:

  De rode piste in st luc die start op bella tola helemaal tot in le prilet is een juweeltje. Zeker rekening houdende met de chalet in le prilet als afsluiter. Dit gebied heeft nog zoveel mogelijkheden! Een aanrader

 2. Crupa schreef:

  Wij gaan er met het gezin voor de eerste keer heen tijdens de wintervakantie…

 3. Marco schreef:

  Wat tof Crupa.
  mocht je er wat voor voelen om een review na je welverdiende wintersport te schrijven.. zijn wij, de partner en natuurlijk de lezers daar erg blij mee. Vul even deze in als je wilt: https://www.wintersportweerman.nl/ja-ga-partner-skigebied/
  alvast heel veel plezier gewenst!

 4. JH schreef:

  Wonderschoon gebied en zeker Grimentz is een prachtig dorpje!

  Nu is een beetje reclame niet erg, maar betaalbaar? Nee sorry. Een skipas kost rond de 300 euro voor een week. Dat kan nog duurder in Zwitserland maar het behoort tot de duurdere skipassen in de Alpen. Daarnaast vergeet ik niet snel meer de ruim 30 euro die een hamburger met friet moest kosten in Grimentz.

  Het is eerlijker om te zeggen, ‘het is hier zo prachtig en rustig en dat kost u dus een heleboel geld.’

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.