Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Vakantiegangers pakken mooie sneeuwval mee of wordt het opnieuw regen?

check ook eens

31 Reacties

 1. Artus Missorten schreef:

  Ik vind de zogenaamde “run parallèle” van GFS, maar het verleden heeft – jammer genoeg – bewezen dat hij niet betrouwbaar is. Laten we hopen dat het allemaal toch goed komt en dat het zal regenen, maar ja, het is al maart…

  http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=204&code=0&mode=16&runpara=1

 2. Vincent schreef:

  Flink bewolkt nu in Obergurgl. Was niet de verwachting toch?

 3. Raymond schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1551009765.jpeg[/img]
  Pauze momentje in Lermoos afgelopen week.

 4. Blick ins Tal richtung Vorarlberg (Warth)
  [IMG]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1551011968.jpeg[/IMG]

 5. Roland Bodegraven schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1551015368.jpeg[/img]
  Oude liefde roest niet

 6. Hans schreef:

  Vsnmorgen strak blauw maar in loop ochtend plotseling ……..WOLKEN! Niet voorspeld en niet voorzien. Zon verdween en het werd fris zoniet koud! Na 14.00 kwam de zon weer tevoorschijn en werd/is het weer GENIETEN! 🙂 …. op het terras ….

 7. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1551021522.jpeg[/img]
  Vandaag “tropisch”! Vanochtend prima piste, vanmiddag weet ik niet(lag op balkon met radio)psv-feijenoord 1-1
  Vandaag alleen een paar wolkjes in het zuiden. Nu hier de zon achter de riederhorn(volgende week komt hij eind van de dag er overheen) Nu schijnt hij nog prachtig op de Simplonpass.

 8. Chantal schreef:

  Vandaag in Meransen/Maranza warm en zonnig. In de ochtend piste in het dorp prima, vanaf een uur of twaalf zwaar. Maar meiden hebben een super eerste dag gehad. Morgen mogen ze op de berg skiën en gaan pap en mam ook naar boven.
  Vanmiddag afzien in het zonnetje

  • Hans schreef:

   Geen bewolking gehad? ‘s Middags noordhellingen nemen dan……
   VG noordhellingen gewoon nog “griffig” net als gisteren. Met name de ribbels van de pistebully’s zijn nog hard in de middag

 9. Jorne schreef:

  Hier viel het ook tegen bij zon, verraste mij. Koud was het zeker niet hier. In het oosten van Oostenrijk zelfs wat sneeuw, Hajo is vanavond op zm post!

 10. Jolanda schreef:

  Allgau steibis echt niet zo hoog maar de sneeuw is heerlijk temperatuur valt ozo mee
  Al met al een heerlijke dag. En morgen dan zien we wel weer⛷

 11. Hans schreef:

  Inzake ongeval gisteren in Chatel…… zag ik vandaag voor m’n neus een vader met 4 á 5 jarig zoontje bij de “paardenrenpoortjes” komen voor de stoeltjeslift en wat denk je……. pappie kijkt fijn naar links om zich heen en het zoontje gaat onder bovengenoemd poortje door zonder dat pappie dat in de gaten heeft…… ik wel en gelukkig de liftbediende ook: die drukt meteen de noodstopknop in! ……….

  • joke,riederalp schreef:

   Gisteren al gepost @hans, het meisje zat in chatel helemaal niet klem in de lift maar was onwel geworden. Hopelijk komt ze er weer gezond bovenop.
   Maar desalniettemin laten we allemaal goed uitkijken en helpen waar nodig is!

 12. Hanjo Vd Berg schreef:

  Mooie dag in diedamskopf. Ook wat sluierbewolking en zelfs even wat grijzig waardoor het zicht minder werd. Halve ochtend lopen zoeken naar gevallen telefoon.. gelukkig gevonden ;-). Hoop op verse sneeuw met lage grens. Iedereen geniet ervan!

 13. Tim schreef:

  @hans. Niet te snel veroordelen. Je hebt ergens gelijk natuurlijk maar we zijn allemaal al wel eens afgeleid. Soms kan het met kinderen 10 maal goed gaan en met je op en loopt het fout die keer dat je niet oplet. Ga ik al lang met mi in kinderen vanaf hun 4 skiën dus ik weet waarover ik spreek. Gelukkig zijn de mijne heel braaf en plichtsbewust. Er zijn gelukkig het piste personeel en andere skiër s. Erger vind ik dat ouders kinderen laten skiën op pistes boven hun niveau of wanneer ze te moe zijn. Ben getuige geweest van zwaar ski ongeval van kind van 6 dat niet meer kon remmen op rode piste en te pletter vloog tegen houten afsluiting. Ze zat Samen met mijn dochter in ski les de dagen daarvoor.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.