Het Kleinwalsertal is uniek, je hebt er een Duitse en Oostenrijkse postcode, je hoeft er geen vignet en je mag er gratis met de bus. Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om te verblijven op leuke adresjes waar je lekker Nederlands kan praten. Wij geven jullie een overzicht van de Nederlanders die er voor zorgen dat het Kleinwalsertal de ideale bestemming is voor een wintersportvakantie. Misschien inspireren ze jou om jouw droom ook waar te maken! 

Hans Ter Braak al 17 jaar één van die Nederlanders

Hans kocht zo’n 17 jaar geleden zijn eerste appartement in het Kleinwalsertal, ondertussen heeft hij er gebouwd (Haus Walser Berge) en nog 2 appartementen in het Aparthotel Kleinwalsertal. De hele geschiedenis van hun verhuis richting het Kleinwalsertal lees je hier. Hans en Odette bieden je een prachtige verblijf aan in één van zijn leuke appartementen. Hans en Odette verhuren hun appartementen in Mittelberg, aan de voet van de Widderstein.  De piste is op 250 meter van hun Haus Walser Berge, net zoals de ski-school en de verhuur! Top locatie toch? Hun appartementen scoren bijzonder hoog op de website zover, met een 9,7/10 weet je dat je gewoon een topvakantie gaat ervaren!

Onderstaand plaatje is afkomstig van de Facebookpagina van Haus Walser Berge, geef hen zeker een like als je up to date wil blijven. Daarnaast is het ook gewoon leuk om hen te volgen want ze plaatsen de leukste plaatjes vanuit het gebied.

Nederlanders in Het Kleinwalsertal

Sanne en Boaz, de Nederlanders achter de KWT-lodge

Ik heb er al een zomervakantie opzitten in de Kleinwalsertal Lodge en ik weet dus perfect hoe leuk het er is. Wil je dat nog even nalezen, klik dan even hier.  Sanne en Boaz zorgen er voor dat je echt kan ontspannen en dat je je thuis voelt. De lodge bevindt zich helemaal op het einde van het dal en je kan kiezen uit een verblijf in het 2-persoonskamer of het 6-persoonsappartement. Daarnaast heb je een gemeenschappelijke ruimte waar je kan koken, of gewoon gezellig een biertje kan drinken uit de honesty-bar. Hou je van freeriden dan ben je hier ook aan het juiste adres want je kan hier leuke tripjes maken. Even hier kijken voor de data en details!

Yvonne en Peter, de Nederlanders achter Gastenhuis De Baar

Dit Nederlandse stel heeft een gastenhuis in het mooie Riezlern. Je hebt hier keuze uit de 9 appartementen, waarvan 7 met een balkon. Inclusief een prachtig uitzicht over het Kleinwalsertal. De ligging van hun huis is perfect voor iedereen die graag snel ter plekken is, zo heb je binnen een straal van 250 meter enkele restaurantjes, de skiliften, een winkeltje en zelfs een casino. Wil je graag even langs gaan bij Yvonne en Peter? Klik dan even hier voor alle informatie.

Leuk weetje het huis heeft zelfs zijn eigen webcam! Zo kan je volgen welk weer het is op jouw bestemming! Je kan de webcam volgen op hun eigen website of op Bergfex.
Hieronder een plaatje van het huis van Yvonne en Peter, zoals je kan zien, typische Oostenrijkse sfeer ;).


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

1 reactie

Gesloten voor reacties.