Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Uitzien naar de winter terwijl Groenland niet meer smelt

check ook eens

5 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Vrijwel gelijktijdig met het ondergaan van de zon komt vanavond om ca. 20:55 uur de maan op in het OZO. Aan de kust zie je de volle maan om 21:00 uur boven de horizon verschijnen.

 2. Mark (breda) schreef:

  Leuk bericht Leo. Vanalles wat.

  En die warmte volgende week….als je onweer belooft dan accepteer ik een paar dagen 30 graden. 🙂

 3. Paul A Club 1989 schreef:

  Briljant bericht, kan niet anders zeggen Leo!

  * * * * *

 4. KoenK schreef:

  Dag Leo, mooi bericht. Moest het wel een paar keer lezen en met wat zoeken op google maar erg interessant. Mag ik vragen welke invloeden de sneeuwval en ijsaangroei op Groenland heeft voor onze winter? Ik begreep altijd dat dit een positieve invloed heeft, maar hoe en waarom kan ik nergens vinden.
  Alvast bedankt!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.