allyouneedislove2

Hat autovrije skidorp Mürren speelde een hoofdrol in de afgelopen All You Need Is Love kerstspecial. In het programma werden enkele dierbaren van over de hele wereld uit uithoeken als Mexico en Zuid-Afrika opgehaald om uiteindelijk met een paraglider in Mürren in de Jungfrau Region te landen. Onder toeziend oog van de vierduizenders Eiger, Mönch en Jungfrau was het volop romantiek.

allyouneedislove

Een mooie manier om een emotioneel weerzien in scène te zetten…

ontmoeting

Eind goed al goed! Hier heb je de hele aflevering via Facebook!

All you need is LOVE – Weihnachts-Show aus Mürren

Die jährlich produzierte Weihnachts-Show von RTL4 in Holland wurde exklusiv in Mürren aufgenommen. Die vier Teilnehmerinnen werden mitten in der Nacht vom Moderator Robert zu Hause überrascht. Ihre Freunde oder Beziehungen leben im Ausland. In Mürren werden die Paare dann in spektakulärer Weise überrascht. Die Sendung erreichte in Holland über 4.2 Mio. Zuschauer.****The All you need is LOVE Christmas Show 2015 was hold in Mürren exclusively. During the night, the moderator Robert is surprising  the four participants at home. Their friends/relationships are living abroad. In Mürren they meet each other in a spectacular way… The broadcast was reaching 4.2 Mio. viewers in Holland.****De jaarlijkse kerstshow AYNIS (all you need is love) -produktie van de televisiesender RTL 4 in Nederland werd exklusiv in Mürren opgenomen.Die vier kandidaten / deelnemers worden midden in de nacht door presentator Robert thuis verrrast.Hun vrienden of vriendinnen leven in het buitenland.In Mürren worden de paren dan op een spectaculaire manier verrast en bijelkaar gebracht.

Geplaatst door Mürren – Schilthorn 007 op dinsdag 5 januari 2016

En ja het was natuurlijk wel in de sneeuwarme periode! Hoe anders zal het zijn als Marloes hier morgenavond arriveert! Meer iets als….

Zo dus… Marloes vliegt morgenmiddag met Skywork Airlines naar Bern om vervolgens met Swiss Travel System via Grindelwald en Lauterbrunnen door te reizen tot in het autovrije Mürren zeer sneeuwzeker op 1650m. Pal tegenover Wengen. En nu is het ook altijd de week na het professionele FIS Lauberhornrennen in die buurplaats dat in Mürren het Inferno Rennen wordt gehouden. De langste afdalingswedstrijd ter wereld die zaterdag ongetwijfeld over het volle hoogteverschil tussen 2900 en 800m zal kunnen worden gehouden. Marloes doet als blogger mee! We gaan haar belevenissen hier volgen.

resized_650x365_462581

Hier zie het Piz Gloria bergstation en restaurant op het Schilthorn (2970m). Even daaronder start het Infernorennen dat je op eigen tempo kunt skiën. De winnaar doet de volle afstand in iets minder dan een kwartier. Mede omdat er naast bloedstollende steile hellingen ook twee passages zijn waarop geprikt moet worden. Marloes gaat het allemaal nog wel uitleggen.

007muerren

Robert ten Brink was niet de eerste die dit schitterende gebied opviel, Hollywood was hem voor. James Bond vocht hier tegen Balthazar de Bleuchamp in de film On Her Majesty’s Secret Service (1969). De slechterik had bovenop de Schilthorn een klinisch onderzoeksinstituut, tegenwoordig is dit kwaadaardige instituut een ronddraaiend panoramarestaurant met een uitzichtsplatform van waaraf je met een beetje geluk de zeldzame Lammergier kunt zien vliegen.


Jorne

Zo veel mogelijk skiënd en altijd kijkend naar de lucht en de wind. Al sinds de jonge jaren door m'n familie meegenomen, en jong geleerd is oud gedaan toch? 2 geweldige seizoenen doorgebracht in de Alpen. Mijn grote passie voor het weer mondde uit tot de eervolle job als een van de wintersportweermannen. Te veel sneeuw bestaat niet!

5 reacties

Gesloten voor reacties.