Ik ben er niet uit gekomen. De inzendingen van Coen en Patrick vind ik even spectaculair. Beide tegenlicht. Patrick schitterend de zon precies in het midden. Coen op de schaats op het ijs. Dus krijgen ze allebei een gratis tandemvlucht!

Hieronder alle overige inzendingen…. ik denk dat we allemaal zien dat de video’s van Coen en Patrick er met kop en schouders bovenuit steken. Maar ontzettend leuk van iedereen dat dat jullie de oproep hebben gevolgd om ondanks de wat tegenvallende kou toch iets bijzonder te doen en te ervaren.

Coen en Patrick kunnen een mail sturen naar info AT en dan deze website om hun voucher te ontvangen. Wel moeten ze dus komende zomer of later een keer in Zell am See verschijnen. Komend voorjaar ga ik niet tandemvliegen in de duinen van Wijk aan Zee. Later wellicht wel. De vouchers blijven geldig, maar zijn niet verhandelbaar. De normale prijs van een tandemvlucht ligt zo rond 140 euro exclusief foto’s en video.

wrwre

Categorieën: Events

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.