Ik ben er niet uit gekomen. De inzendingen van Coen en Patrick vind ik even spectaculair. Beide tegenlicht. Patrick schitterend de zon precies in het midden. Coen op de schaats op het ijs. Dus krijgen ze allebei een gratis tandemvlucht!

Hieronder alle overige inzendingen…. ik denk dat we allemaal zien dat de video’s van Coen en Patrick er met kop en schouders bovenuit steken. Maar ontzettend leuk van iedereen dat dat jullie de oproep hebben gevolgd om ondanks de wat tegenvallende kou toch iets bijzonder te doen en te ervaren.

Coen en Patrick kunnen een mail sturen naar info AT en dan deze website om hun voucher te ontvangen. Wel moeten ze dus komende zomer of later een keer in Zell am See verschijnen. Komend voorjaar ga ik niet tandemvliegen in de duinen van Wijk aan Zee. Later wellicht wel. De vouchers blijven geldig, maar zijn niet verhandelbaar. De normale prijs van een tandemvlucht ligt zo rond 140 euro exclusief foto’s en video.

wrwre

Categorieën: Events

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!