Ik ben er niet uit gekomen. De inzendingen van Coen en Patrick vind ik even spectaculair. Beide tegenlicht. Patrick schitterend de zon precies in het midden. Coen op de schaats op het ijs. Dus krijgen ze allebei een gratis tandemvlucht!

Hieronder alle overige inzendingen…. ik denk dat we allemaal zien dat de video’s van Coen en Patrick er met kop en schouders bovenuit steken. Maar ontzettend leuk van iedereen dat dat jullie de oproep hebben gevolgd om ondanks de wat tegenvallende kou toch iets bijzonder te doen en te ervaren.

Coen en Patrick kunnen een mail sturen naar info AT en dan deze website om hun voucher te ontvangen. Wel moeten ze dus komende zomer of later een keer in Zell am See verschijnen. Komend voorjaar ga ik niet tandemvliegen in de duinen van Wijk aan Zee. Later wellicht wel. De vouchers blijven geldig, maar zijn niet verhandelbaar. De normale prijs van een tandemvlucht ligt zo rond 140 euro exclusief foto’s en video.

wrwre

Categorieën: Events

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.