Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Twee warme fasen in de Alpen op komst en dan weer terug bij af?

check ook eens

12 Reacties

 1. Steven schreef:

  @Hajo betekend dit dan regen voor Livigno ook voor volgende week?pffff want zaterdag komen we daar aan ….

  • Hajo schreef:

   Ja helaas wel… vooral zondag dan. Daarna overheerst toch de noordstuwing en heb je fraaie opklaringen aan de zuidkant. Warm blijft het daar…

 2. Joke, Riederalp schreef:

  Die foto’s van het aletschgebied zijn van gisteren want er is vandaag geen wolk te zien! En ik verwacht ze verlopig ook niet…….de sneeuw is top en alle liften draaien 100% , wel merk je dat iedereen een beetje aan het afbouwen is(poetsen)…… Volgende week nog een paar belangrijke liften open maar dan ook echt voor de bewoners vakantie!

  • Illie schreef:

   Ha Joke, die twee foto’s waren van afgelopen zondag. Ik had vanochtend al gereageerd op jouw skischool foto. Hieronder nog eens mijn reactie.
   Joke, wat zit jij toch in een schitterend gebied en die Aletsch gletcher…werkelijk prachtig hoe die door dat dal ‘stroomt’!! Afgelopen weekend hebben wij genoten in Fiesch. Zaten in hotel Kristall, naast de gondel, een ietwat oubollig hotel maar ontzettend enthousiaste vriendelijke Nederlandse eigenaar die er alles aan doet om het hotel op te knappen en je welkom te laten voelen. Het weer zat wat tegen (zwaar bewolkt, sneeuw en heel slecht zicht) maar de sneeuw was super. Jammer dat de kinderskiklasjes alleen op maandagen beginnen waardoor mijn kids op privéles moesten en dat met die dure Zwitserse Franc, 60 franc per uur. Ook het eten en drinken op de piste …. niet te betalen. Een goulash soep, toch mijn favoriet, koste bijvoorbeeld tussen de 9 en 13 franc, ongeveer gelijk met de euro. Een portie friet 9,50!!!! Maar goed, voor de omgeving en het hotel willen we zeker een keer terug. Volgens mij gaan jullie een mooie zonnige week tegemoet. Geniet ervan!

 3. MierenN%&ker schreef:

  @Hajo, Met wat vrienden zouden we graag nog even een midweekje (lang weekend) skien in de Alpen. We dachten aan 18 april, dat lijkt wat dit weerbericht betreft net weer te vroeg of te laat. In je andere bericht raad je Obertauern aan maar dat sluit de 19e volgens hun website. Wij vragen ons af of er dan nog leuke gebieden open zijn in Oostenrijk of dat je dan naar Frankrijk moet?

 4. Lagassi schreef:

  Thanks Hajo

 5. Nel den Boer schreef:

  MierenN%&ker Ga eens naar Ischgl. Open tot 3 mei. Prachtig skigebied en gezellige apresski.

 6. Bruno schreef:

  Nel de Boer, ben ook aan het twijfelen om naar Ischl te gaan komend weekend. Heb je een goede verblijfstip?

 7. Sandra schreef:

  Hallo Hajo,

  Kun je ook nog een BV doen voor de Dutch week in Val Thorens? Daar ga ik op 2 mei voor het eerst heen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.