montagnettes-les-menuires-hameau-de-la-sapiniere-exterieur-hiver

Jij kunt je vanaf vandaag tot en met 1 maart aanstaande aanmelden om met je partner, goede vriend of vriendin tijdens een wintersportvakantie in Les Menuires mooie verhalen te maken en delen. Als wij jouw tweetal uitkiezen, win je een verblijf van 2 tot en met 9 april in de Hameau de la Sapinière in Les Menuires, strak aan de piste natuurlijk. En natuurlijk krijg je een skipas voor de hele Trois Vallées.

Sapiniere_chambre_twin_credit_studio_bergoend_1

Je deelt een luxe appartement van 45m² met 2 douches en 2 slaapkamers met het andere tweetal dat we hebben uitgekozen. Jullie gaan tijdens die week een contentbattle aan en strijden erom wie aan het einde van de week de meeste punten heeft verzameld in de reacties op WSWM.nl én op een speciale Facebook-pagina. Op Facebook kun je zoveel posten als je wilt. Op WSWM.nl publiceren jullie van zondag tot en met woensdag om en om rond 18 uur jullie verhaal van de dag. Het team dat pauze heeft kan koken of jullie halen pizza!

tetiere_yourte_editorial_88

Op donderdag kunnen jullie nog tot de laatste lift stopt items delen op Facebook en dan wordt donderdagavond bekendgemaakt welk team heeft gewonnen. Dat team wint een welverdiende massage in het Aquawellness Center van Les Menuires en een diner in een Mongoolse Yurt! Ga jij de strijd aan? Het leuke van deze actie is dat je een grote kans hebt om te winnen als je een goed verhaal hebt. De 2 teams worden niet geloot, maar aangewezen op basis van kwalificaties. Om kans te maken vul je voor 1 maart het formulier in op de pagina van de winactie. Succes!

koppel-rocdes3-art

Les Menuires vandaag – een stel zwaait naar de webcam – jij straks ook?


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.