Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Twee oude knarren springen met ski’s over nieuwe Renault Kadjar

check ook eens

12 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Geen avondupdate vanavond. We minderen weer iets tot we weer acht spannende dingen op de kaarten zien die extra aandacht vereisen. Discussie over avondkaarten kan hier.

 2. Snowboarder schreef:

  Super stoked! Volgende zie ik wel lukken met backflip

 3. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Geweldig! Persoonlijk en puur.
  Je dromen niet uitstellen.
  Ervaringen delen.

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  De verwachting van EC 12 uur is een flink pak sneeuw van 11 tot 15 maart in de Noordwest-Alpen. 50 cm en meer sneeuw op veel plaatsen! Vorarlberg natuurlijk ook.

 5. Lars schreef:

  Jorne weg = einde structurele updates.

  • Hajo schreef:

   Nee. Ten eerste: Jorne is terug in Nederland maar niet weg. Hij zal tussen zijn afstuderen door af en toe nog weerberichten schrijven. Ten tweede: zoals alle jaren al met WSWM zijn er alleen in het hoogseizoen en met bijzondere weerevents meerdere weerberichten per dag. Verder heeft WSWM altijd minimaal een weerbericht per dag. Dat blijft zo. Ik klim net in de pen voor het ochtendbericht. Avondberichten komen er als er echt bijzondere dingen te melden zijn. Verder hebben de sponsoren ook aandacht nodig. Of hoeveel wil jij per jaar gaan overmaken voor deze dagelijkse service?

  • Jorne schreef:

   Hey Lars, ben er nog 😉

 6. EKlop schreef:

  Ruige video!

 7. Jorne schreef:

  Na de 2 dumpjes van deze week staat de volgende alweer op de kaarten op 10/11 maart. Precies hetzelfde patroon met een dalende sneeuwgrens en korte push van stevige neerslag voor vooral noordwest, ik hou van WestCirculatie 😉

 8. Hans schreef:

  STOERRRRRRRRRR binnenkort in alle showrooms te zien van Renault??

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.