Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Twee meter poeder in Gulmarg

check ook eens

4 Reacties

 1. robmcg@live.nl schreef:

  Nou, dat zijn me nog eens treurige ensembles 🙁 Als de kou eind november nog niet in Ijsland zit, hoe moet dat dan in de Alpen komen? Via de andere kant? Ik zie voorlopig geen echte koude inval. We gaan pas 22 december dus tijd genoeg, zou je zeggen…..

 2. Roland Zwammerdam schreef:

  Komt goed, komt goed! Zoals het altijd al goed is gekomen

 3. Abdelhamid schreef:

  @Hajo, de zojuist uitgekomen EC hoofdrun van 12u laat wederom meer Groenlandse hogedruk potentie zien dan de GFS hoofdrun van 12u die op zijn beurt de hoog meer centraal laat hangen. En dan heb ik het over de termijn tussen 14nov en 19nov op de kaarten van beide. Wat denk jij dat het mogelijk gaat worden? Namelijk het accent van het hoog NW van NL gaat plaatsvinden (EC 12u oplossing) of toch weer centraal of oost europa (GFS 12u oplossing) Want de onzekerheid neemt dan juist toe vanaf dag 5 om vooruit te kijken. 1 zal er de winnaar zijn, maar wie??

 4. Leo van der Nat schreef:

  @Ab: De hoofdrun van de ECMWF berekeningen zit naar mijn idee helemaal onderin het ensemble, is bijna een zogeheten uitbijter te noemen. En idd, de onzekerheid (>5 dagen termijn) is erg groot, zeker gezien de springerigheid van juist het ECMWF. Maar goed, laat ons hopen / duimen. En: geduld; komt goed, komt goed! De sneeuw die gisteren op de (GFS) kaarten voor Griekenland stond is trouwens ook alweer gesmolten 🙁 Maar Turkije zou nog wel eens de volle laag kunnen krijgen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.