Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Twee keer dump, pas na Pasen bikini-skiën maar krijgen we een goede vrijdag?

check ook eens

17 Reacties

 1. Cheizz schreef:

  2 t/m 6 april naar Obergurgl. De poederlatten en lawine 3-eenheid zijn al ingepakt (en voor de zekerheid ook mijn allmountainski’s met 88 onder de voet, je weet nooit). Toppie!

 2. jeroen schreef:

  Ik wacht rustig af en kijk met veel plezier naar de enorm mooie plaatjes die komende week zullen ontstaan als dit allemaal uitkomt.

 3. Frans schreef:

  Zeeland heeft al zuidwester storm te pakken, windkracht 9 windstoot 103 km/u! Dinsdag opnieuw kans!

 4. Hajo schreef:


  Wat een wind jongens en meisjes!

  • Leo schreef:

   Vooral in Krommenie hè 😉 Maar pakt wat zwaarder uit dan verwacht. Maximum wordt nu ongeveer bereikt. Zojuist had Vlissingen een windstoot van 108 km/uur te pakken.

 5. Michael schreef:

  http://www.bergfex.at/gerlos/wetter/prognose/

  Normaal zie je dit soort plaatjes in januari,december

 6. Willem Bakker schreef:

  Duitsland mazzel zeg. Kijk even de drukte aan met werk.wil nog een paar dagen naar serfaus. Begin vd maand ook even gegaan. Door het goede seizoen en mooie plaatjes blijf ik de kriebels houden.

 7. Leo schreef:

  Valt er eindelijk weer eens wat te beleven.. heeft buienradar last van .. een storing 😉 Niet visueel te maken dus maar er schijnt op het koufront ook wat onweer te zitten.

 8. Leo schreef:

 9. Ralph schreef:

  @Leo,

  Wat denk jij dat voor aankomend weekend de situatie is in Winterberg? Zou het de moeite zijn last-minute Landal te boeken met de Pasen?

  Gr. Ralph

 10. Luc schreef:

  Hallo
  Komt er een update volgende week voor de reisdag op zaterdag 4 april voor de hele alpenregio.
  Ikzelf vertrek naar Valmeinier (Frankrijk). thx
  groetjes

  • Leo schreef:

   Zal vast nog uitgebreid op ingegaan worden maar voor nu (zoals ik hierboven en ook vanavond beschreef) is de sneeuwgrens nog een onzekere maar belangrijke factor. Die zou op vrijdag en zaterdag tijdelijk op kunnen lopen naar ruim 1200 meter. Dat is voor het rijden natuurlijk beter. Er is echter ook nog steeds een scenario denkbaar dat die (onderweg) blijft hangen op 500 of 600 meter. Dan wordt het een barre tocht!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.