hellokitty

In Turkije zijn in tal van provincies scholen gesloten. Wat mij betreft kunnen we op dit soort dagen stellen: sneeuw verbroedert! Hoe makkelijk is het je te verplaatsen in het gevoel van die kinderen in een ver land als die door de sneeuw stiefelen? Heel makkelijk…

alexandrie

En ook in Alexandrië heeft het leuk gesneeuwd.

En in Zuid-Afrika heeft het leuk gehageld. Afschrikwekkende beelden! Meer video’s in dit artikel van Wetteronline.de.

gfs1202

Voor Demi berekent het Amerikaanse model vanochtend deze accumulatie… Hetzelfde verhaal wat we hier nu al dagen vertellen…. Zaterdag gaat het los en het duur een paar dagen tot dit gevallen is.

ec1202

En het Europese model doet dit! Toch weer meer naat Zuid-Tirol en Val Gardena.

glijbanen

Het is duidelijk waar het heen gaat. Na Demi weer enkele schitterende dagen in de Alpen. En dan komen er nieuwe glijbanen op gang. Dat zou precies rond het reisweekeinde van 21 en 22 februari kunnen gaan spelen. Ik moet nu hangen omdat een een groep op me wacht. O ja, de trekking voor de prijsvraag Les Menuires is gedaan. Om 19 uur vanavond staat de uitslag hier live!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

31 reacties

Gesloten voor reacties.