hellokitty

In Turkije zijn in tal van provincies scholen gesloten. Wat mij betreft kunnen we op dit soort dagen stellen: sneeuw verbroedert! Hoe makkelijk is het je te verplaatsen in het gevoel van die kinderen in een ver land als die door de sneeuw stiefelen? Heel makkelijk…

alexandrie

En ook in Alexandrië heeft het leuk gesneeuwd.

En in Zuid-Afrika heeft het leuk gehageld. Afschrikwekkende beelden! Meer video’s in dit artikel van Wetteronline.de.

gfs1202

Voor Demi berekent het Amerikaanse model vanochtend deze accumulatie… Hetzelfde verhaal wat we hier nu al dagen vertellen…. Zaterdag gaat het los en het duur een paar dagen tot dit gevallen is.

ec1202

En het Europese model doet dit! Toch weer meer naat Zuid-Tirol en Val Gardena.

glijbanen

Het is duidelijk waar het heen gaat. Na Demi weer enkele schitterende dagen in de Alpen. En dan komen er nieuwe glijbanen op gang. Dat zou precies rond het reisweekeinde van 21 en 22 februari kunnen gaan spelen. Ik moet nu hangen omdat een een groep op me wacht. O ja, de trekking voor de prijsvraag Les Menuires is gedaan. Om 19 uur vanavond staat de uitslag hier live!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

31 reacties

Gesloten voor reacties.